REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Teisėja Neringa Venckienė, kuriai antstolė prašo skirti 1 000 litų baudą per dieną už teismo sprendimo  nevykdymą, atkerta jį vykdanti. Velionio Drąsiaus Kedžio dukterį, savo dukterčią globojanti N. Venckienė portalui Balsas.lt teigė, kad duktersišsivesti neateina pati pastarosios mama Laimutė Stankūnaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Dukterėčios neperdavimas motinai, ką yra įpareigojęs padaryti teismas, gali teisėjai kainuoti po 1 tūkst. litų per dieną. Pirmosios baudos skyrimas – jau teisme. N. Venckienė reikalauja, kad atsistatydintų Aukščiausiojo Teismo pirmininkas, praneša LNK Žinios.

REKLAMA

Mergaitės motinai  L. Stankūnaitei atstovaujanti antstolė prieš kelias savaites paprašė teismo leisti paimti mergaitę iš N. Venckienės namų prievarta. Tačiau teisėja užbėgo sprendimui už akių ir pareiškė nušalinimą šį sprendimą turėjusiam priimti Kėdainių teismui. Kol sprendžiamas šis klausimas, antstolė žengė kitą žingsnį: paprašė teismo skirti N. Venckienei baudą už kiekvieną neįvykdomo sprendimo dieną.

N. Venckienė portalui Balsas.lt sakė, kad mergaitės motina su dukra es jau kurį laiką liovėsi bendrauti ir internetu. „Aš manau, kad aš tą sprendimą vykdau, o kad mergaitė neina, tai aš čia niekuo dėta“, teigia ji.

N. Venckienės komentaro klausykitės čia:



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų