REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienio rytą Lietuvoje daug kur pustė, keliai valomi ir barstomi, o vakarinėje šalies dalyje keliai padengti sniego sluoksniu, todėl vairavimo sąlygos čia sudėtingesnės, pranešė Automobilių kelių direkcija.

REKLAMA
REKLAMA

Naktį Klaipėdos apskrityje snigo, likusioje Lietuvos dalyje išliko be kritulių.

Klaipėdos ir Telšių apskrityse dėl naktį iškritusio sniego magistraliniai, krašto ir rajoniniai keliai valomi ir barstomi.

REKLAMA

Vidurio Lietuvoje magistralinių kelių dangos sausos, kai kur formuojasi šarma, šie kelių ruožai barstomi. Krašto keliai papustyti, jie valomi ir barstomi.

Šiaurės, Rytų ir Pietų Lietuvoje magistralinių kelių dangos sausos, krašto keliai vietomis su mažomis provėžomis. Rajoninių kelių dangos vietomis, daugiausia miškingose vietovėse, padengtos suplūktu sniegu, yra provėžų, slidu. Šiaulių apskrityje dėl pripustyto sniego krašto keliai valomi, pavojingi ruožai barstomi. Utenos rajone barstomi pavojingi ruožai rajoniniuose keliuose.

REKLAMA
REKLAMA

Šiandien žymesnio sniego nenumatoma. Termometrai rodys 17–22, pajūryje apie 15 laipsnių šalčio. Naktį bus 23–28, vietomis 30–32, pajūryje apie 20 laipsnių šalčio.

Vasario 5 d., sekmadienį, snigti taip pat neturėtų, bus apie 14–19 šalčio.

Šaltuoju metu mūsų jaučiamai temperatūrai didelį poveikį turi vėjas. Stovint saulės atokaitoje ar užuovėjoje juntame tik esančią oro temperatūrą (t.y. tokią, kokią išmatuoja termometrai). Tuo tarpu papūtus net ir silpnam vėjui atviros kūno vietos pajunta daug žemesnę temperatūrą – vėjo žvarbumą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų