REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kad galėčiau iš morgo paimti ir pašarvoti savo tėvą, turėjau savaitgalį sužinoti gydytojos mobilųjį telefono numerį ir nuvažiuoti jos atsivežti iš kito miesto“, – teigė vilnietis Gražvidas Ciesiūnas, prieš savaitę Ukmergėje palaidojęs staiga mirusį tėvą.

REKLAMA
REKLAMA

58 metų Kazimiero Ciesiūno gyvybė sausio 20-osios vakarą užgeso Ukmergės ligoninės priimamajame.

REKLAMA

Praėjus dviem valandoms nuo pokylio, kuriame dalyvavo apie šimtą žmonių, pradžios K.Ciesiūnas pasijuto blogai. Išėjęs iš triukšmingos salės į restorano vestibiulį jis sukniubo.

Atskubėję greitosios pagalbos medikai bandė vyrą gaivinti, bet nesėkmingai – atvežus į ligoninę buvo konstatuota jo mirtis. K.Ciesiūną pakirto infarktas.

Vieno didelio prekybos tinklo prekių sandėlyje Vilniuje dirbantis 34 metų G.Ciesiūnas apie tėvo mirtį sužinojo tą patį penktadienio vakarą, vykdamas dirbti į naktinę pamainą.

REKLAMA
REKLAMA

„Darbdaviai išleido mane iš darbo trims dienoms.

Atskubėjęs į Ukmergės ligoninės priėmimo skyrių sužinojau, kad tėvo kūną iš morgo galėsiu pasiimti ir pašarvoti tik gavęs medicininį mirties liudijimą iš šeimos gydytojo.

Tačiau šeštadienį ir sekmadienį nedirba nė vienas šeimos gydytojas. Ką daryti? Laukti pirmadienio 7 valandos ryto, kai duris atvers Ukmergės pirminės sveikatos priežiūros centro poliklinika?“, – kalbėjo G.Ciesiūnas.

Per pažįstamus ligoninės darbuotojus vyrui pavyko gauti jo tėvą gydžiusios šeimos gydytojos, kuri viešėjo pas savo giminaičius Jonavoje, mobiliojo telefono numerį. Šeštadienio rytą pokalbis su surasta gydytoja buvo trumpas.

Ji neprisiminė mirusio paciento ir dėl pažymos pasiūlė atvykti į polikliniką pirmadienio rytą.

Ši žinia sukėlė velionio giminaičių pasipiktinimą, rašo „Lietuvos rytas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų