REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neužtikrintas komandos žaidimas svečių arenose Josepo Guardiolos auklėtiniams gali kainuoti „Primeros“ čempionų vardus. Šeštadienį „Barcelona“ taip ir nesugebėjo įveikti „Villarreal“ gynybos, o dvikova „El Madrigal“ stadione baigėsi nulinėmis lygiosiomis.

REKLAMA
REKLAMA

Tai buvo šeštas kartas, kuomet dabartiniai Ispanijos čempionai dalinasi po tašką su savo varžovais.

REKLAMA

Namuose kur kas patikimiau žaidžianti „Barcelona“ taškus išvykose barstė mačuose su San Sebastiano „Real Sociedad“ (2:2), „Valencia“ (2:2), Bilbao „Athletic“ (2:2), „Espanyol“ (1:1) bei „Villarreal“ (0:0). Nesėkmingiausiai čempionams susiklostė išvyka į Madrido priemiestį, kur „Getafe“ iš „Barcos“ atėmė visus tris taškus - katalonai pralaimėjo 0:1.

Dar vieną kartą lygiosiomis Katalonijos klubas sužaidė namuose. Primeros 9-ojo turo mačas Camp Nou stadione su „Sevilla“ baigėsi nulinėmis lygiosiomis.

REKLAMA
REKLAMA

Apžvalgininkai pastebi, kad J. Guardiolos ekipa vis dar žaidžia trijuose oficialiuose turnyruose, o komandos gretas išretino traumos. Ilgam iš rikiuotės iškrito Davidas Villa, Ibrahimas Afellay bei Andreu Fontas, Alexis Sanchezas negalėjo žaisti du mėnesius, smulkesnės sveikatos problemos kamuoja Pedro Rodriguezą, Andresą Iniestą, sezono pradžioje kelis lengvus raumenų patempimus buvo patyręs ir Cescas Fabregas.

Kartu su jau sužaistomis rungtynėmis prieš „Villarreal“, dabar J. Guardiolos auklėtinių laukia trečiasis sezono maratonas – per 41 dieną „Barcelona“ sužais net 11 rungtynių Ispanijos čempionate, Karaliaus taurėje ir Čempionų lygoje. Per tą patį laikotarpį Madrido „Real“ su savo varžovais Primeroje bei Čempionų lygoje žais 8 susitikimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų