REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienio vakarą sostinės naktiniame klube „Paparazzi“ žurnalistams ir ryšių su visuomene specialistams išdalyti jau tradiciniai apdovanojimai „Paparazzi 2011“. Šįsyk šventė buvo kiek kitokia – joje simbolinius apdovanojimus, meduolinius drakonus, gavo visi į renginįatvykę  žurnalistai.

REKLAMA
REKLAMA

Renginio organizatorius, „Publicum“ valdybos pirmininkas Ričardas Jarmalavičius paaiškino, jog po pernykščių apdovanojimų buvo sulaukta daug klausimų, kodėl sugalvotos vienokios ar kitokios nominacijos, todėl apdovanojimus nuspręsta supaprastinti: šiemet paskelbta vienintelė nominacija – „Už išlikimą“ ir prizais apdalinti visi renginį atvykę žiniasklaidos atstovai.

REKLAMA

2012 metų simbolines dovanas, meduolinius drakonus, kūrė kulinarijos projekto „Virtuvės mitų griovėjai“ vedėjai Martynas Praškevičius, Ali Gadžijevas ir reklamos agentūros „Publicum Events“ pardavimo ir plėtros vadovas Alfas Ivanauskas. O didesnė apdovanojimo versija – drakono skulptūra – papuoš paties renginio sumanytojo R. Jarmalavičiaus kabinetą.

Po trumpos apdovanojimų ceremonijos žiniasklaidos atstovai, kartą per metus pamiršę darbus ir konkurenciją, drauge linkminosi šventiniame vakarėlyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų