REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Australian Open“ turnyre žaidžiantis Novakas Džokovičius per mačą nuolat žvilgčioja į tribūnas. Ten sėdi ne tik treneris Marianas Vajda, bet ir pirmosios pasaulio raketės draugė Jelena Ristič. Šiuo metų geriausias pasaulio tenisininkas ir gražuolė kartu jau nuo 2005 metų, rašo „Sport Bild“.

REKLAMA
REKLAMA

J. Ristič suteikia daugiau motyvacijos serbui, o kartu ir galimybę pademonstruoti kokį nors juokingą triuką. N. Džokovičius garsėja savo humoro jausmu. Užsideda peruką ar prisisega ūsus, demonstracinėje kovoje įlenda į suknelę ar parodijuoja savo kolegas teniso korte. Teniso pasaulyje jis tikras šoumenas.

REKLAMA

Paskutinį kartą jis publiką prajuokino po aštuntfinalio pergalės dvikovoje su australu Lleitonu Hewittu. Kompiuterinių efektų dėka ištempęs į šonus savo draugės nuotrauką jis į mikrofoną susirinkusiems žiūrovams pareiškė: „Tokia buvo Jelena prieš tai, kai sutiko mane ir tokia – kaip pradėjo susitikinėti su manimi“. Žinoma, visos televizijos kameros nukrypo į tribūną, kur sėdėjo N. Džokovičiaus mylimoji.

J. Ristič Melburne laikoma viena gražiausių viešnių, sėdinčių tenisininkų ložėje. Tačiau čia tokių yra daugiau. Balsas.lt pateikia nuotraukų galeriją, kur savo antrąsias puses palaiko gražiosios tenisininkų moterys.

REKLAMA
REKLAMA

TAIP PAT SKAITYKITE:

TOP 30: visų laikų gražiausios sportininkų žmonos

TOP 20: garsiausi už grotų sėdėję JAV sportininkai

TOP 20: daugiausiai pasaulyje uždirbantys sportininkai

TOP 10: geriausi NBA šių laikų krepšininkai

Geriausi 2011 metų pasaulio sportininkai – N. Džokovičius ir M. Bjoergen

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų