• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bene visos moterys kaip išmanydamos stengiasi rūpintis savo grožiu. Veido, plaukų priežiūra, nuolatiniai vizitai pas kirpėją, soliariumas, makiažas... Tai tik maža dalelytė to, ką moterys „iškenčia“, kad būtų pačios gražiausios vyrams (ir nebūtinai tik savo išrinktiesiems). Tačiau yra dalykų, kurių stiprioji lytis negali pakęsti. Pateikiame Jums septynis grožio dalykus, kurių negali pakęsti vyrai.

Bene visos moterys kaip išmanydamos stengiasi rūpintis savo grožiu. Veido, plaukų priežiūra, nuolatiniai vizitai pas kirpėją, soliariumas, makiažas... Tai tik maža dalelytė to, ką moterys „iškenčia“, kad būtų pačios gražiausios vyrams (ir nebūtinai tik savo išrinktiesiems). Tačiau yra dalykų, kurių stiprioji lytis negali pakęsti. Pateikiame Jums septynis grožio dalykus, kurių negali pakęsti vyrai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tinklinės pėdkelnės

Pirmiausia, tinklinės pėdkelnės asocijuojasi su seksualumu. Ši sąsaja kilusi iš suaugusiems skirtų filmų, bet tai, kas gražu ekrane, nebūtinai gražu ir realybėje. Tinklinės pėdkelnės asocijuojasi su gašlumu ir tikrai ne kiekvienas vyras nori, kad šalia esanti moteris keltų įvairias nešvankias asociacijas jo draugams. Tad, eidamos į pasimatymą, nesirinkite tinklinių pėdkelnių – geriau jas pasilikite demonstruoti miegamajame.

REKLAMA

Raudoni aukštakulniai tikrai seksualu (nuotr. myspace.com) (nuotr. Balsas.lt)Tinklinės pėdkelnės (nuotr. myspace.com) (nuotr. Balsas.lt)

Soliariumo įdegis

Visiems žinoma, kad įdegęs kūnas vilioja. Tačiau merginos, kurios per savaitę soliariume praleidžia penkias dienas iš septynių, tikrai turėtų susimąstyti ir pagalvoti, ar tai yra gražu. Vyrams perskrudęs kūnas tikrai nėra pats žavingiausias. Taip pat nereikėtų pamiršti, kad tai, kas tinka vasarą, nebūtinai tiks ir žiemą. Lengvutė suknelė, švelnus vėjas, šiaušiantis plaukus, ir rudas, saulėje įdegęs kūnas, tikrai nepaliks abejingų vyriškos giminės atstovų, tačiau žiemą intensyvus įdegis tikrai nėra pats geriausias būdas atrodyti gražesnei.

REKLAMA
REKLAMA

„Sushi express“ gimtadienis (nuotr. Balsas.lt/Ruslano Kondratjevo)G. Žalienė kartais persistengia su įdegiu (nuotr. Balsas.lt/Ruslano Kondratjevo)

Priauginti plaukai

Jei Dievas nedavė ilgų, spindinčių plaukų, tą galima gauti pravėrus piniginę. Tūkstantis litų ir jau galite džiaugtis ilgais, liemenį siekiančiais plaukais. Tačiau tai, kas gražu Jums, nebūtinai gali patikti ir Jūsų antrajai pusei. Vyrai nesupranta, kaip galima kažką lipintis, klijuotis, augintis prie plaukų. O jei mylimasis sugalvos paglostyti galvą ir užčiuops kažką neaiškios kilmės... Vaikinas tikrai sutriktų ir nesuprastų kas prikibę prie plaukų.Taip nereikėtų pamiršti, kad, prisiauginusios plaukus, negalėsite puoštis ypač madingomis kasomis, aukštai surišta „arklio uodega“ ar tiesiog mielu kuodeliu. Pigesnis variantas prisegami plaukų tresai taip pat neatrodo labai žavingai. Visų pirma labai sunku atitaikyti spalvą, segtukai nuolatos atsisega, išslenka iš plaukų. Tad gerai pagalvokite, ar pasirinkusios tapti ilgaplaukėmis, neprašausite pro šalį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Britney Spears (The Daily Mail) (nuotr. Balsas.lt)Vėjas niekdarys parodė visus Britney Spears grožio triukus (The Daily Mail) (nuotr. Balsas.lt)

Tankūs antakiai

Nors tankūs antakiai – paskutinis mados klyksmas modelių pasaulyje, bet realiame gyvenime jie tikrai neatrodo labai žavingai. Iš tiesų vyrai nesupranta to, nes tankūs, tamsūs antakiai asocijuojasi su nenoru rūpintis savo išvaizda ir tinginyste juos išsipešioti.

Natalia Vodianova (nuotr. SCANPIX)Natalia Vodianova (nuotr. SCANPIX)

Ryškus makiažas

Subtilus makiažas yra labai gerai, juo galima paryškinti veido bruožus. Niekas nesiginčys, kad jis tikrai pagražina žmogų. Tačiau per daug ryškus, akį rėžiantis makiažas tikrai yra blogiau, nei jokio. Vaikinam niekuomet nepatiko didelis pudros kiekis, paverčiantis veidą kauke, per kraštus tekantis lūpų blizgesys, ar šešėliai, kurie dengia puse akies. Tad dažydamosios pagalvokite, ar tikrai daug makiažo leidžia atrodyti gražiau.

REKLAMA

Katy Perry (nuotr. Celebuzz.com) (nuotr. Balsas.lt)Katy Perry nevengia ryškaus makiažo (nuotr. Celebuzz.com) (nuotr. Balsas.lt)

Įmantrūs nagai

Tvarkingi, gražūs nagučiai kiekvienos moters vizitinė kortelė. Tačiau dažnai merginos, mano, kad ilgi, įmantrių formų, spalvų, raštų nagai yra gražu. Galite drąsiai teigti, kad tokie nagai tikrai gasdina vyrus, o moterys, savo rankas papuošusios fantastiniam filmui tinkančiais nagais, tikrai nežavi. Jei nusprendėte ryškiai lakuotis nagus, būtų geriau, jei nagai būtų trumpesni. Taip jie atrodo stilingesni. Juk svarbiausia – subtilumas.

REKLAMA

Manikiūras (nuotr. SCANPIX) (nuotr. Balsas.lt)Manikiūras turi būti stilingas (nuotr. SCANPIX) (nuotr. Balsas.lt)

Dirbtinės blakstienos

Akys – sielos veidrodis. Ilgos, tankios blakstienos tinka visoms moterims. Tačiau vyrai to tikrai nesupranta. Jiems atrodo kvaila, kad moterys prie savųjų blakstienų klijuojasi kitas, dirbtines, o už tai dar nuolatos moka nežmoniškus pinigus. Per ilgos blakstienos primena lėlės akis ir atrodo labai dirbtinai.

Marina Bui (nuotr. Fotodiena.lt/Karolio Kavolėlio)Marina Bui nevengia priauginamų blakstienų (nuotr. Fotodiena.lt/Karolio Kavolėlio)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų