REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš einant į klubą visi vyrai turi pradinį tikslą – gauti patrauklios merginos mobilų numerį, kas reiškia trampliną į intymesnius santykius po to.

REKLAMA
REKLAMA

Užkietėję playeriai jums išvardytų keletą išbandytų ir patikimų metodų, tačiau jie gali nesuveikti paprastam, kabinimo meno besimokančiam studentai.

REKLAMA

Šiame žaidime garantijų nėra. Viena naktis skiriasi nuo kitos, o dviejų tokių pačių merginų nėra. Taigi pateikiame keturis paprastus metodus, kuriais galite gautis jos numerį.

Pradėkite pokalbį, tačiau nebaikite

Tai patikimas būdas, tačiau jūs turite būti žavus. Jei su merginomis bendraujate pirmą kartą, tikriausiai jums nepavyks. Jūs turite būti kantrus ir skirti merginai dėmesio.

Turi pasirinkti tokią temą, kuri būtų įdomi merginai. Tokiu atveju ji išliks žvali ir nenuobodžiaus. Būtinas subtilus švelnumas ir niekur neskubantis taktas.

REKLAMA
REKLAMA

Neverskite jos diskutuoti apie tai, kas patinka jums – verslą ar politiką. Verčiau šnekėkite apie meną, muziką ar filmus. Jei būsite įdomus pašnekovas, ji jums pasakys: “Geriau rytoj paskambink man ir pratęsim šią temą telefonu.” Misija įvykdyta.

Jus spaudžia laikas

Šis būdas yra patikimas, kai klubo darbo laikas eina į pabaigą, o žmonės po truputį išeidinėja. Tikriausiai sutikote ją vėlai, norite ją pažinti, tačiau laiko gali būti per mažai.

Būkite nuoširdus ir pasakykite, jog laikas jus spaudžia. Tam gali būti milijonas priežasčių, pavyzdžiui, “Mano draugui, su kuriuo atėjau, rytoj anksti keltis į darbą”. Pasakykite, kad tikrai norite su ja pabendrauti kitą dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paskirkite pasimatymą

Tai pats tiesmukiškiausias būdas, tačiau dažnai ir veiksmingiausias. Paskirkite pasimatymą! Jei sukursite gerą pirmą įspūdį ir būsite įdomus pašnekovas, tai mergina jausis įsipareigojusi paskambinti, patikslinti laiką ar pan. To neparodys, bet jausis.

Galbūt jūs manote, kad mobilaus numeris nebėra svarbus, nes juk jūs su ja susitiksite. Jūs jau gavote, ko norėjote, tiesa? Ne! Susitarimas dėl susitikimo dar negarantuoja, jog tas susitikimas įvyks.

Tuo tarpu turint mobilų telefono numerį, jūs galite su ja susisiekti ir patikslinti detales. Merginos visada teigiamai įvertina tokias smulkmenas.

REKLAMA

Suintriguokite ją

Neužtenka būti tiesiog įdomiu, nes įdomių žmonių yra labai daug. Turite suintriguoti merginą, pasirodyti jai paslaptingas (tačiau ne tolimas) tiek, kad ji norėtų tą paslaptį sužinoti. Geriausia naudoti vieną taktiką vienu metu.

Tarkim, aš, kaip rašytojas, visuomet merginoms užsiminu apie savo rašymo krizę ir tai, jog kartais negaliu parašyti nei vieno sakinio. Jos visuomet puola padėti – joms patinka padėti.

Vietoj išvados

Nors per pastaruosius dešimtmečius gerokai išaugo komunikacijos kanalų gausa (internetas, socialiniai tinklai ir pan.), tačiau gauti jos numerį visada bus simboliška. Juk tai daug geriau negu klausti merginos vardo ir pavardės, kad galėtumėt ją susirasti feisbuke.

Leonardas Januška

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų