• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Eurovizijos atrankoje pasirodysiantys „Chill out, have no doubt“ – tai visiškai naujas, specialus projektas šiam konkursui sudarytas iš 5, kūrybingų asmenybių.

REKLAMA
REKLAMA

Eglė – perspektyvi, talentinga, stipraus vokalo dainininkė iš, dalyvavusi keliuose tv projektuose, Justina – talentinga, kelių instrumentų atlikėja iš, Daniel – aktyvus, muzikalus vyrukas, užsiimantis visuomenine veikla, šokiais ir repu, taip pat dainininkė, dainų ir tekstų autorė Gražina ir muzikos kūrėjas, bei diskžokėjas Vytautas, žinomas kaip V. Outus.

REKLAMA

Projektą, vasarą sugalvojo Vytautas – aktyvus muzikinės ir klubinės kultūros mėgėjas. Ieškodamas ir rinkdamasis atlikėjus, jis pabrėžė, kad norėjo atrasti kuo įdomesnius, spalvingesnius atlikėjus, „ikonas“, kurie nebūtų vien tik tai instrumento ar mikrofono šeimininkai. „Stengiamės sukurti konkretų ir įdomų įvaizdį, kuris patrauktų ir klausytojų ir žiūrovų dėmesį“.

„Nuo projekto pradžios, esame pakeitę tris dainas, pastaroji – „Until the end“, tikrai galutinė, kurios keletas versijų bus oficialiai išleistos Ispanijos klausytojams, o scenoje atliktume pakoreguotą, trumpesnę, bet nemažiau stiprią versiją.

REKLAMA
REKLAMA

Daina – greita, dramatiška, apie tai, kaip reikia kovoti už save, kaip reikia daryti viską iki galo, nepaisant kliūčių, kad ir kas bandytų jus traukti atgal, apie tai, kaip svarbu išlikti ten kur esi, kur gimei, nebėgti ir turėti kantrybės.

Manome, kad mūsų stiprioji pusė – žavingas atlikimas scenoje. Norime padaryti tai proporcingai subtiliai, tai yra, padaryti tiek greitą ritmišką kūrinį, tiek dainai pritaikytą sceninį atlikimą, choreografiją ir vaidybą. Projektas mano, jog svarbiausia, norint sužibėti scenoje – būtent visas dainos atlikimo puses padaryti vienodai svarbias. Jei nebus dainos, o bus šou, patys suprantate, kad tai bus pigus kičas. „Manyčiau pati daina Eurovizijoje sudaro tik 50 procentų. Visa kita – jos įgyvendinimas, atlikimas, kadangi konkursas yra gyvas ir rodomas per televiziją“, ‒ tvirtina grupės įkūrėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vytautas asmeniškai mano, jog nėra netinkamos dainos šiam konkursui, nėra stiliaus – „ne eurovizinė“, tiesiog reikia atspėti laiku, kuriais metais ką paruošti, o tai yra sunku“. Esame niekam nežinomi, tačiau tai nereiškia, kad negalime sužibėti. Manau svarbu ne vardas, o pasirodymas, kaip ir krepšinyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų