• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po pralaimėjimu pradėto Eurolygos „Top 16“ etapo Kauno „Žalgirio“ vairininkas Aleksandras Trifunovičius apgailestavo, kad kai priešininkams jau buvo alsuojama į nugaras, buvo priimami ne patys geriausi sprendimai.

REKLAMA
REKLAMA

„Sveikinimai „Maccabi“ komandai. Prieš ką nors pasakant, noriu padėkoti sirgaliams, kurie mus palaikė visas 40 minučių. Turime labai daug talento komandoje, bet vien su talentu negalime laimėti. Pirmoje pusėje daug klydome ginantis ir tai tiesiog padidino varžovų pasitikėjimą, o tokiai komandai jo ir šiaip netrūksta. Antroje dalyje atsitiesėme ir pradėjome daug geriau gintis. Kai buvo akimirkų, kai rungtynės buvo beveik mūsų pusėje, priėmėme ne pačius geriausius sprendimus ir „Maccabi“ mus nubaudė.

REKLAMA

Pirmoje dalyje surinkome tik 8 pražangas, kai iš viso - 24. Tai vienas esminių epizodų, nes rungtynes pralaimėjome 8 taškais, bet skirtumas galėjo būti 3-4. „Maccabi“ 11 puolime atkovotų kamuolių irgi yra labai blogas statistinis rodiklis. Kai kurie nuo suolo pakilę žaidėjai neprisidėjo prie žaidimo taip, kaip norėjome. Nežinau, ar tai dėl baimės, ar patirties trūkumo, bet visi ruošėmės rungtynėms ir žinojome, kad kiekvienas turi būti susikoncentravęs visas 40 minučių. „Top 16“ turi būti susikoncentravęs visas 40 minučių.

REKLAMA
REKLAMA

Esame komanda, kuri pajėgi kautis su tokiomis ekipomis kaip “Maccabi„. Vienas tenkinantis dalykas - nepasidavėme, kai “Maccabi„ pirmavo, ir sugebėjome atsitiesti bei kautis iki mačo pabaigos. Turime taip daryti ir kituose „Top 16“ susitikimuose. Tai rodo, kad mes keičiamės. Tikiuosi, kad tokie konkurencingi būsime visą etapą“, - spaudos konferencijoje kalbėjo A.Trifunovičius.

- Kas nutiko Weemsui?

- Manau, kad Weemsas pats save išjungė. Jie jam rodė ypatingą dėmesį. Visgi manau, kad tai buvo viena tų dienų, kai jam nepasisekė. Tai bus gera pamoka ateičiai. Be to, jis labai liaupsinamas, susilaukia dėmesio, bet jam dar tik 24-eri, jis dar nėra labai patyręs. Gal ir tai buvo viena priežasčių. Krepšinyje yra daug dalykų, nesusijusių tik su taškų rinkimu. Weemsas šiandien galėjo išnaudoti ir kitus žaidimo elementus. Mums jo trūko, trūko ir Klimavičiaus. Bet taip jau atsitiko.

Donatas Urbonas, Krepsinis.net

TAIP PAT SKAITYKITE:

S. Weemsas: nenoriu teisintis, tiesiog turiu žaisti geriau

D. Collinsas: atėjo laikas, kai kiekvienas žaidėjas turi įveikti asmeninius iššūkius

D. Blattas: puikiai sustabdėme S. Weemsą

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų