REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Merginų numylėtinis aktorius Robertas Pattinsonas mano, kad jo personažas iš  „Saulėlydžio“ sagos, vampyras Edvardas, yra „bjaurus ir atstumiantis“.

REKLAMA
REKLAMA

Britų kilmės aktorius, išgarsėjęs vampyro vaidmeniu populiariojoje „Saulėlydžio“ sagoje, tikina nesuprantantis, kodėl visi taip žavisi vampyrais ir teigia, kad būtų norėjęs šiame filme atskleisti visus savo kuriamo personažo trūkumus, tačiau jam to neleido padaryti režisierius.

REKLAMA

„Labiausiai mane erzina, jog visi gerbėjai mano, kad Edvardas yra tobulas vaikinas. Bet jis ne toks, – pasakoja R. Pattinsonas. – Troškau filme parodyti visus jo minusus ir trūkumus, tačiau vos man užsiminus apie šią idėją, visi pradėjo prieštarauti, kad Edvardas privalo būti tobulas. Tai kvaila.“

Pats aktorius tikina nežiūrintis filmų apie vampyrus ir nesuprantantis jų populiarumo: „Niekada nesupratau tos vampyrų manijos. Žmonės yra jų apsėsti ir aš nesuvokiu kodėl. Nemanau, kad kada nors esu matęs filmą, kuriame vampyrai būtų buvę patrauklūs. Kam gali patikti blyškus grimas ir iltys?“

Jau visai netrukus R. Pattinsonas nusivalys nusibodusį vampyro grimą ir taps lengvabūdžiu lovelasu Žoržu Diurua iš žymiojo Gi de Mopasano kūrinio „Mielas draugas“ to paties pavadinimo filme.

Juostos „Mielas draugas“ premjera Lietuvos kino teatruose – kovo 2-ąją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų