REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gavus ekspertų išvadas Šiaulių apygardos prokuratūra kreipėsi į teismą su prašymu pratęsti suėmimą trim mėnesiams gimnazistėms, kurios įtariamos žiauriai nužudžiusios bendramokslę.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu Šiaulių apygardos teismas sprendžia suėmimo klausimą. Šiaulių apygardos prokuratūra kreipėsi į teismą po to, kai gavo psichiatrinės ekspertizės išvadas, jog abi merginos, įtariamos liepą žiauriai nužudžiusios septyniolikmetę  bendramokslę, yra pakaltinamos ir gali atsakyti už savo veiksmus.

REKLAMA

Šiaulių Stasio Šalkauskio gimnazijos moksleivė iš namų išėjo ir negrįžo liepos 14-osios popietę. Nesulaukę dukters namie tėvai kreipėsi į policiją, kuri greitai nustatė, jog dvi tos pačios gimnazijos moksleivės gali būti susijusiosios su dingimu.

Policija aptiko sudarkytus nužudytosios palaikus dykvietėje. Sulaikytos merginos prisipažino, kad nužudžiusios gimnazistę  išsigando, todėl nutarė nuslėpti nusikaltimą sukapodamos kūną į gabalus.

REKLAMA
REKLAMA

Sudėjusios palaikus į maišelius išvežė ir paskleidė dykvietėje. Iš pradžių pareigūnai rado tik dalį kūno dalių, likusius ieškoti pasitelkė kinologus.

Nužudytoji gyveno su tėvais ir močiute Šiauliuose daugiabutyje. Mergina šeimoje buvo vienturtė.

Tiriant įvairiais versijas, pareigūnai neatmetė galimybės, jog mergina nužudyta atliekant ritualą, tačiau vėliau ši versija nepasitvirtino.

Įtariamosios buvo sulaikytos trim mėnesiams, vėliau, suabejojus jų psichine būkle, atlikta psichiatrų ekspertizė, kuri truko beveik tris mėnesius.

Tik ją atlikus pareigūnai galėjo kreiptis dėl tolimesnio suėmimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų