REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Atominė migla“. Branduolinės jėgainės statybos Visagine projektas juda, tačiau apie jo kryptį oficialūs asmenys kalba gana miglotai. Seime yra Atominės energetikos komisija, kurios pirmininkas – Rokas Žilinskas. Jis sako turintis daugiau informacijos nei plačiosios masės. Tiesa, pasikalbėjus su juo negali pasigirti, kad daug sužinojai... Esminis klausimas, apie kurį viešai nekalbama – koks bus finansavimo modelis. Kaip galima kalbėti apie fizinį projektą ir nieko neužsiminti apie jo finansinį užtikrinimą?

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ – žurnalistės Birutės Žemaitytės straipsnis „Sausio 13-osios liudininkai: laikas atskleisti tiesą“. Visuomenei mažiau žinomas 1991 metų sausio įvykių detales prisimena žmonės, tomis dienomis buvę pačiame įvykių centre.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Juodosios našlių išpažintys“. Beveik prieš du dešimtmečius vyrų netekusios kaunietės Loreta Ganusauskienė, Jolanta Čiapienė ir Janina Borchertienė praėjusią savaitę pirmąkart pažvelgė į žudiko akis. Prabilusios Daktarams neįtikusių asmenų našlės atskleidė, kad buvo susidorota su Rimantu Ganusausku, Sigitu Čiapu ir Robertu Borchertu.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Savaitės interviu“ – pokalbis su rusų žurnalistu Dmitrijumi Florinu apie Lietuvos šachide pramintos Eglės Kusaitės bylą. Žurnalistas teigimu, šią bylą Rusijos žiniasklaida nušviečia epizodiškai ir atkartoja Kremliaus versiją.

Rubrikoje „Pinigų skonis“ – straipsnis „Vėluojančioms savivaldybėms – finansinės korekcijos“.  Vilniaus, Kauno, Šiaulių ir Telšių regionai neteko po 50 tūkst. litų. Tokios finansinės sankcijos jiems pritaikytos už vėlavimą įgyvendinant Europos Sąjungos lėšomis finansuojamus biologiškai skaidžių atliekų tvarkymo projektus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Sirgalių tribūnose“ – garsiausi JAV sportininkai nusikaltėliai. Kai kurie su teisėsauga susidūrę atletai jau atliko bausmę ir padarė išvadas, o kai kurie dar ir dabar sėdi belangėje. „Balsas.lt savaitė pateikia 20 garsiausių JAV sportininkų, dalį savo gyvenimo praleidusių kalėjime.

Rubrikoje „Ateities pranašai“ – žurnalisto Arvydo Praninsko straipsnis „Elektra iš mielių ir kita nanokasdienybė“. Apie nanotechnologijų srityje dirbančių mokslininkų tyrimus „Balsas.lt savaitė“ kalbėjosi su Vilniaus universiteto Chemijos fakulteto Nanotechnologijų ir medžiagotyros centro „Nanotechnas“ vadovu prof. habil. dr. Arūnu Ramanavičiumi.

REKLAMA

Rubrikoje „Sveikata“  - žurnalistės Astos Geibūnienės straipsnis „Moralinės pagirios“. Bloga moralinė savijauta po audringo vakarėlio – ne liga. Vis dėlto psichiatras Dainius Stasiūnas pritarė, kad ši būklė verta mediko komentaro.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Atominė migla (nuotr. Balsas.lt)Atominė migla (nuotr. Balsas.lt)Atominė migla (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų