REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo narė Donata Meiželytė BTV laidoje “Šeštasis pojūtis" prisiminė išgirstą gąsdinančią būrėjos pranašystę – ji perspėjo moterį, kad jos laukia sunkus metas, ar net žūtis.

REKLAMA
REKLAMA

D. Meiželytė niekada nebuvo pilka asmenybė. Ji juokdamasi netgi pati save vadina baltąja ragana, nes jei tik jai nepatinka koks nors žmogus, tuomet jam atsitinka kas nors negero. Todėl D. Meiželytė stengiasi valdyti savo emocijas ir į visus žmones žiūrėti pozityviai.

REKLAMA

Tačiau ją pačią būrėja kartą yra smarkiai įbauginusi. Nusprendusi apsilankyti pas ateities pranašę D.Meiželytė sužinojo, kad jos laukia labai sunkus metas ir ji turinti labai saugotis, nes kitaip netgi gali žūti.  Per labai trumpą laikotarpį po šios pranašystės D.Meiželytė tris kartus pateko į nelaimingus atsitikimus, susijusius su automobiliais: teko patirti, ką reiškia, kai dingsta automobilio stabdžiai ar užsidega variklis. Laimei, viskas baigėsi gerai, tačiau nuo to laiko moteris daugiau dėmesio skiria įvairiems ženklams, galintiems perspėti apie pavojus.

REKLAMA
REKLAMA

Seimo narė savo sveikata rūpinasi liaudiškais metodais. Vakarais vietoj dabar populiarių vitaminų ar maisto papildų ji valgo lietuviškus česnakus, o kad neliktų blogo kvapo, užsikanda natūraliais lašinukais. Pasak jos, tai – puiki prevencinė priemonė nuo daugelio ligų.

Laidoje taip pat dalyvavusi dainininkė Vitalija Katunskytė prisipažino, kad ji gana dažnai turi problemų su policija. Pasirodo, kaimynai iškviečia pareigūnus, nes įspūdingo balso savininkė per garsiai dainuoja... Beje, V.Katunskytė turi ir verslo gyslelę. BTV laidoje „Šeštasis pojūtis“ ji papasakos, kur sėkmingai investavo savo pinigus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų