REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Augantis gyvybinis potencialas leis nugalėti įvairias kliūtis ir nugalėti bet kokiose sudėtingose situacijose. Rimtai žvelkite į tai, kas vyksta aplink. Sėkmė lydės asmeniniame gyvenime: permainos žada tik gerą.

Avinas. Augantis gyvybinis potencialas leis nugalėti įvairias kliūtis ir nugalėti bet kokiose sudėtingose situacijose. Rimtai žvelkite į tai, kas vyksta aplink. Sėkmė lydės asmeniniame gyvenime: permainos žada tik gerą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Susikaupkite ties finansinių klausimų sprendimu, susimąstykite apie pinigų investavimą ir stambius pirkinius. Galite sulaukti viliojančio pasiūlymo, tik nauda gali būti iliuzinė. Santykiai šeimoje vis šals, o spręsdami savo problemas, pamiršite artimuosius.

REKLAMA

Dvyniai. Gerai praleisite laiką, jei nepervertinsite savo jėgų ir galimybių – nereikėtų aklai pasitikėti likimu. Galimi nesutarimai su dalykiniais partneriais – būkite lankstūs. Leiskite artimiesiems pasirūpinti jumis, nes jums šiandien bus atleisti bet kokie kaprizai.

Vėžys. Teks užsiimti ne itin maloniais reikalais, nuo kurių išsisukti vargu, ar pavyks. Nepalanki diena kelionėms: pasilikite namuose ir užsiimkite paprastais, nereikalaujančiais dėmesio reikalais. Tiesa, santykiai su artimaisiais taip pat gali būti įtempti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Kūrybinis potencialas labai aukštas ir tai darys įtaką visoms gyvenimo sferoms. Spėsite bet kokiuose reikaluose, pasirašysite sutartis arba pasikelti sau atlyginimą. Lengvai užmegsite naudingas pažintis.

Mergelė. Sėkminga diena veikliems ir aktyviems žmonėms, kurie ne tik eina savo keliu, bet ir sugeba išvengti provokacijų. Imkitės naujų darbų, tačiau tik tų, kuriuos apgalvojote iki smulkmenų. Konfliktai trukdys santykiams su mylimu žmogumi.

Svarstyklės. Nederėtų susitikti svarbiems pokalbiams ar priimti svarbius sprendimus. Rytas gali prasidėti nuo nesusipratimų ir kritikos. Nepasiduokite provokacijoms ir išsaugokite gerus santykius su aplinkiniais. Būkite ištikimi savo logikai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Labai sėkminga diena: jūsų laukia meilė ir supratimas. Filosofiškai žvelgsite į bet kokius nemalonumus, iškilusius jūsų kelyje. Būkite dėmesingi antrosioms pusėms. Tiesa, vakarop nuotaika gali subjurti – kontroliuokite savo emocijas.

Šaulys. Nepaisant į pozityvias šios dienos tendencijas, jausitės nepasitikintys savimi ir abejosite savo jėgomis, ypač koją jums pakiš nuotaikų kaita. Neieškokite problemų ten, kur jų nėra, ir nesistenkite sekti bet kokiais patarimais, kuriuos gaunate.

Ožiaragis. Susikaupkite ties darbu – diena palanki finansinių reikalų tvarkymui ir žada ryškią materialinę gerovę. Neužsiimkite savo problemų sprendimu vieni: daugiau dėmesio skirkite aplinkiniams ir suprasite, kad ne viskas taip sudėtinga, kaip atrodė anksčiau.

REKLAMA

Vandenis. Palanki diena tiems, kurie užsiėmę kūrybiniu darbu. Nepraleiskite palankaus momento ir realizuokite naujus užmojus, taip pat spręskite bet kokias profesionalias problemas. Bet kokie pirkiniai bus sėkmingi.

Žuvys. Avantiūros troškimas bus toks stiprus, kad vos susilaikysite. Diena žada naujus susitikimus, pažintis, bendravimą su įdomiais ir neįprastais žmonėmis, taip pat sėkmę kelionėse ir išvykose. Bet kokį pradėtą darbą lydės sėkmė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų