• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dar gruodžio viduryje Švedijos teismas patvirtino automobilių gamintojo „Saab“ bankrotą. Tuomet teismas paskyrė dvi administruojančias kompanijas, kurios oficialiai pabaigs bankroto procedūras. Išskirtinių automobilių gerbėjams visa tai atrodo kaip filmas su bloga pabaiga, tačiau net ir pačioje blogiausioje situacijoje negalima prarasti vilties – yra šiokia tikimybė, kad investuotojai paskutinę akimirką susidomės bankrutuojančia bendrove.

REKLAMA
REKLAMA

Dar gruodžio mėnesį „Swedish Automobile“ vadovas Viktoras Miuleris užsiminė, kad šiokios tokios vilties dar yra.

REKLAMA

„Yra kelios kompanijos kurios aktyviai domisi „Saab“. Todėl galiu teigti, kad vilčių dar yra. Tiesa, laiko lieka labai mažai“ – tuomet sakė „Swedish Automobile“ vadovas.

Dabar jau žinoma, kad susidomėjimą „Saab“ parodė indų ir turkų investuotojai. Dėl indų viskas aišku – tai Indijos automobilių pramonės milžinas „Mahindra & Mahindra“. „Bloomberg“ teigia, kad indų kompaniją domina jei ne visas švedų automobilių gamintojas, tai bent didžioji jo dalis. Tuo tarpu dėl interesantų iš Turkijos jokių duomenų dar nėra – kokia kompanija domisi bankrutuojančiu „Swedish Automobile“ dar neskelbiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų