REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau beveik dešimtmetį miesto valdžia atidavusi Vilniaus šilumos tinklus privatininkams kurie tik brangina šildymą. Ypač agresyviai pasielgė „Vilniaus energija“ ir miesto vadovai kai už šiltą lapkričio mėnesį vilniečiams buvo atsiustos ženkliai didesnės sąskaitos už šildymą.

REKLAMA
REKLAMA

Savo bejėgiškume kaip nors įtakoti šį procesą prisipažino premjeras Andrius Kubilius ir energetikos ministras Arvydas Sekmokas. O sostinės meras Artūras Zuokas vietoj to, kad imtis neatidėliotinų priemonių privačių šilumos tinklų nuomininkų apetitams sutramdyti, su amoraliu aplombu juos teisina ir kaltina šalies valdžią. Akivaizdu, kad jiems vilniečių problemos nerūpi ir jie jau nebereaguoja į žmonių protestus toliau leisdami klestėti šiai neteisybei.

REKLAMA


Tautos vienybės sąjunga kviečia visus vilniečius imtis ryžtingų veiksmų ir už lapkričio mėnesį nemokėti už šildymą, kol nebus neteisingos sąskaitos pakeistos realiomis, o žmonių atsiprašyta. Jei taip nepasielgsime jie ir toliau didins mokėjimą už šildymą, o kas neįgalės apsimokėti atims būstus. Tik mūsų vienybė padės mums apsiginti nuo jų savivaliavimo ir piktnaudžiavimo.


Tautos vienybės sąjungos pirmininkas Daktaras Algimantas Matulevičius


 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų