REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po politinių skyrybų su Vytautu Šustausku atskirą Demokratinę darbo ir vienybės partiją nusprendusi steigti prezidento Algirdo Brazausko našlė Kristina Brazauskienė socialiniame tinkle „Facebook“ pakvietė dalyvauti būsimos partijos kalėdiniame vakarėlyje.

REKLAMA
REKLAMA

Per renginį, organizuojamą jos valdomame viešbutyje, politikė žada ne tik gerą nuotaiką, bet ir „Kalėdų Senelį ir kuklų, bet skalsų maistą kūnui bei sielai“.

REKLAMA

„Panorau surengti šventę žmonėms, su kuriais tenka susirašinėti, matytis ir bendrauti viešai. Aptarsime Kūčių ir Šv. Kalėdų tradicijas, jų reikšmę. Apžvelgsime politinius įvykius, išklausysime žmonių nuomones, kaip jie dabar jaučiasi“, – antradienį vyksiančio vakarėlio planus „Lietuvos žinioms“ atskleidė K.Brazauskienė.

Ji taip pat tvirtino norinti „įžiebti ugnelę, kibirkštėlę gerumo ir optimizmo“.

Paklausta, kas labiau paskatino suorganizuoti renginį – politinės partijos steigimo idėja ar artėjančios šventės, prezidento našlė neslėpė, kad įtakos turėjo abi progos. „Norą dalyvauti kol kas pareiškė per šimtą dalyvių. Kiti apgailestauja, kad gyvena ne Vilniuje ir negalės to padaryti. Dar anksti spėti, tačiau turėtų susirinkti apie pusantro šimto žmonių“, – prognozavo kuriamos partijos vadovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų