REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vidurio puolėjas Jonas Valančiūnas teigė, kad Vilniaus „Lietuvos rytas“ sieks iškovoti abi pergales per likusias rungtynes iki Kalėdų. Antradienį Aleksandro Džikičiaus auklėtinai Mariupolyje susitiks su „Azovmash“ ekipa, rašo oficiali klubo interneto svetainė.

REKLAMA
REKLAMA

„Būsimos Europos taurės rungtynės yra labai svarbios psichologiškai, nes norisi prieš Kalėdas turėti šiek tiek pergalių. Ukrainiečių komandoje jau pasveiko visi traumuoti krepšininkai, todėl bus tikrai nelengva. Tikimės labai sunkios kovos ir šiam mačui daug ruošiamės. Tikimės sužaisti geriau nei pirmose rungtynėse Mariupolyje Vieningosios lygos turnyre“, - sakė aukštaūgis.

REKLAMA

Vilniaus „Lietuvos ryto“ aukštaūgis Predragas Samardžiskis tikisi sėkmingo komandos žaidimo paskutinėse Europos taurės F grupės rungtynėse Mariupolyje.

„Būtų klaidinga sakyti, kad šis susitikimas mums nieko nereiškia. Kiekvienas mačas svarbus. Visi laukia pergalės, ypač po nesėkmingų LKL čempionato rungtynių su Prienų „Rūdupiu“. Privalome laimėti ir įrodyti visiems, kad praėjusį šeštadienį tiesiog nesisekė ir nepasikartos ateityje. Mariupolyje turime sunkiai dirbti ir laimėti - turime įrodyti ukrainiečiams, kad pirmoji pergalė Vilniuje nebuvo atsitiktinumas. Taip, tada „Azovmash“ žaidė be kelių lyderių, tačiau mes esame geresnė komanda ir tai reikia įrodyti aikštėje“, - sakė makedonas.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krašto puolėjas Lawrence'as Robertsas teigė, kad mačas Mariupolyje bus kitoks nei „Siemens“ arenoje, pasibaigęs lengva aikštės šeimininkų pergale 83:55.

„Rungtynės Vilniuje mums buvo ypatingos, tačiau nemanau, kad galime tikėtis kažko panašaus ir Mariupolyje. Varžovai žais namuose, jų sudėtis bus kitokia. Mums dar negalės padėti kai kurie krepšininkai, tačiau vykstame kautis. Rungtyniausime agresyviai ir padarysime viską, kad laimėtume. Kova dėl atšokusių kamuolių bus vienas svarbiausių elementų“, - kalbėjo L. Robertsas.

Antradienio rungtynes nuo 18 valandos tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto“ televizija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų