REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ko gero, daugelis mūsų bent kartą gyvenime per Šv. Kalėdas yra gavęs tokių dovanų, apie kurias norėjosi kuo greičiau pamiršti. Internautai dalijasi patirtimi apie blogiausias kada nors gyvenime gautas kalėdines dovanas. Ar ir jūs galėtum prie jų prisijungti?

REKLAMA
REKLAMA

GrimmMasterOoze: „Vieną kartą vaikystėje seneliai per Kalėdas man padovanojo „McDonald“ dovanų kuponą. Tuo metu pamaniau, kad tai tikrai nevykusi dovana“.

REKLAMA

Jhon: „Kartais aš tikrai nesuprantu savo tėvų. Praeitais metais tėtis man padovanojo žibintuvėlį ir padangų slėgio manometrą“.

Linguica: „Kai buvau trylikos metų, seneliai man padovanojo juodai baltą klouno paveikslėlį su trimis spalvotais žymekliais, kad galėčiau nuspalvinti tą paveikslėlį. Ta dovana būtų visai nebloga tuomet, jei man būtų buvę kokie aštuoneri“.

All: „Mano močiutė kasmet man dovanodavo per mažą griaužiantį megztinį“.

DogWorld: „Kai buvau penkiolikos, gavau vaikiškų komiksų žurnalų“.

Mibu: „Vienareikšmiškai viena blogiausių dovanų, kurią teko gauti – Biblija“.

Pledio: „Vienais metais iš visų šeimos narių gavau po tokį patį kompiuterinį žaidimą“.

REKLAMA
REKLAMA

Enim: „Mano sesuo per Kalėdas dovanų kartą gavo sulankstomą dėžutę. Ta dėžutė buvo iš plastiko ir gali būti išardyta į nedideles plastiko juosteles. Manau, kad blogesnės dovanos negalėjo būti“.

Johnston: Kai man buvo penkiolika metų, mano teta, kuri augino du sūnus mano amžiaus, padovanojo man marškinėlius su peliuko Mikio atvaizdu“.

Ted: „Kartą dovanų gavau gyvūnų enciklopediją. Ją padovanojo kuri nors beprotė tetulė ar panašiai, nebepamenu“.

Luka: „Nuomininkė Kalėdų proga kartą man padovanojo dėlionę. Iki šiol nesuprantu, kur aš turėjau dėti tuos kartono gabalus. Gal vakarais turėčiau kaip vaikas ją dėlioti?“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tanog: „Seneliai kartą man padovanojo futbolo kamuolį, nors niekada gyvenime nežaidžiau futbolo ir šia sporto šaka nesidomėjau“.

Nick: „Prieš dvejus metus mama man padovanojo muzikinę papuošalų dėžutę. Beje, esu 22 metų vyriškis, kuris niekada nenešioja jokių papuošalų. Buvo blogiausia, kai teko apsimetinėti, kad man ši dovana labai patiko“.

Peter: „Mano mama kartą man padovanojo poezijos knygą. Paprastai ji puikiai išrenka man dovanas ir žino, ko man reikia, bet tais metais tikrai nemaloniai nustebino. Gal ji manė, kad aš gėjus? Tiesą sakant, net neatsiverčiau tos knygos“.

REKLAMA

Ema: „Kasmet gaunu kitų metų darbo kalendorių. Tiesą sakant, niekada jo nenaudoju“.

Ruste: „Kiekvienais metais iš savo senelių gaunu perdirbto rašomojo popieriaus. Tas popierius visas toks grublėtas ir baisios žalios spalvos. Tiesa, dar gaunu spalvotų pieštukų. Dovana gal ir nebūtų bloga, jei negaučiau jos kasmet per Kalėdas jau septynerius metus iš eilės“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų