• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

M.A.M.A. organizatoriams, žadantiems visiems Lietuvos muzikos atlikėjams gerą renginį kol kas kyla problemų. Gruodžio 12 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje vykusioje spaudos konferencijoje rengėjai skelbė, kad apdovanojimuose dalyvaus visi populiariausi pastarųjų metų atlikėjai, tačiau panašu, kad grupės „Sel“ publika gali ir neišvysti. Kaip skelbia portalas lrytas.lt, Egidijus Dragūnas nesutinka koncertuoti be atlygio.

REKLAMA
REKLAMA

Situacija M.A.M.A. apdovanojimų organizatoriams nemaloni tuo, kad apie „Sel“ grupės dalyvavimą jau buvo paskelbta žiniasklaidoje, o tokių pažadų netesėjimas naujo ir jokio apčiuopiamo pavidalo dar neturinčio renginio iniciatoriams gali būti labai skausmingas.

REKLAMA

Pats E. Dragūnas, kuris portalo lrytas.lt duomenimis iš pradžių prašė 20 tūkst. litų už savo pasirodymą apdovanojimuose, vėliau pakeitė savo poziciją, esą M.A.M.A. organizatoriai nesutiko su jo pasiūlymu, pagal kurį „Sel“ koncertuotų už dyką, o vaikui kuriam reikalinga klausos atstatymo operacija, būtų skirti 10 tūkst. litų.

Galutinis E. Dragūno skelbiama jo ir M.A.M.A. derybų variantas finansiniu požiūriu atrodo patraukliai – esą, su atlikėju labdaros projektuose bendradarbiaujantis žmogus būtų skyręs 20 tūkst. iš kurių pusę apdovanojimų organizatoriai būtų galėję įtraukti į savo biudžetą, o likusius 10 tūkst. – skirti klausos atstatymo operacijai.

M.A.M.A. organizatorių teigimu, norinčių finansiškai paremti vieną ar kitą nominaciją, įsteigti prizus laimėtojams buvo ne vienas. „Mes atsisakėme visų tokių pasiūlymų, todėl skelbiant nominacijas nebus jokios reklamos“, ‒ kalbėjo Saulius Urbonavičius-Samas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų