REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyras, išmetęs bilieto neturėjusį paauglį iš traukinio Škotijoje, tapo interneto žvaigžde. Incidento vaizdo įrašas, paskelbtas svetainėje Youtube.com, antradienį po pietų jau buvo peržiūrėtas 600 tūkst. kartų.

REKLAMA
REKLAMA

Vaizdo įraše matyti, kaip traukinio, vykusio iš Edinburgo į Pertą, konduktorius ginčijasi su paaugliu, kuris neturėjo bilieto. Vaikinas atsisakė mokėti už bilietą, bet ir nesutiko išlipti iš traukinio. Konduktorius pareiškė, kad traukinys nepajudės iš vietos, kol paauglys nesumokės arba neišlips stotyje, kurioje tuo metu stovėjo traukinys. Vaikinas „ScotRail“ darbuotojui atsakinėjo šaukdamas ir nevengdamas keiksmų.

REKLAMA

Tuo metu stambaus sudėjimo vyriškiui trūko kantrybė. Jis pakilo ir paklausė konduktoriaus, ar jam vaikinas kelia problemų. Tada vyras griebė paauglį už pakarpos ir išmetė jį iš traukinio. Vaikinas dar bandė du kartus grįžti į vagoną, bet tvirto stoto keleivis blokavo duris. Jėgą panaudojusį vyrą kiti keleiviai pasveikino plojimais.

Traukinių bendrovės „ScotRail“ atstovė spaudai pareiškė: „Nors mes dėkojame už visuomenės pagalbą kovojant su asocialiu elgesiu, bet mūsų personalas yra apmokytas elgtis tokiose situacijose, todėl prašome keleivių ateityje susilaikyti nuo panašių veiksmų“.

Transporto policija teigė, kad atkreipė dėmesį į vaizdo įrašą ir spręs, ar pradėti tyrimą. Policijos atstovas pridūrė, kad jie kol kas negavo nusiskundimų iš nė vieno keleivio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų