REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liberalų ir centro sąjungos pirmininkas Algis Čaplikas kreipsis į ūkio ministrą Rimantą Žilių, prašydamas išaiškinimo, kodėl Valstybės turto fondas be išankstinio perspėjimo ar pasiūlymo privatizuoti paskelbė patalpų, kuriose daugiau nei 15 metų įsikūręs LiCS Panevėžio skyrius, pardavimo aukcioną.

REKLAMA
REKLAMA

Šių metų lapkričio 8 dieną LiCS Panevėžio skyrių Turto fondas raštu informavo apie tai, kad skyriaus nuomojamos patalpos, esančios Panevėžyje, Laisvės a. 1, dar spalio 28 d. Privatizavimo komisijos protokolu buvo įtrauktos į privatizavimo programą, ir aukcionas įvyks gruodžio 16 d.

REKLAMA

Pasak LiCS pirmininko, pirmumo teise priklausanti patalpų išpirkimo galimybė partijai nebuvo pasiūlyta.

„Šio akibrokšto negaliu pavadinti niekaip kitaip tik politiniu susidorojimu. Galbūt Turto fondas taip bando nugesinti aktyvią LiCS veiklą Panevėžyje? Man būtų labai įdomu sužinoti, kam parūpo patalpos, kuriose LiCS veikia daugiau nei 15 metų, į kurių remontą investavo 26 tūkst. litų ir už kurių nuomą visada ir laiku mokėjo“, – klausė A. Čaplikas, pabrėžęs, kad tame pat pastate įsikūrusios dar dvi partijos Turto fondui nekliūva.

Valstybės turto fondas aiškių motyvų savo rašte neišdėstė, tiesiog informavo „atbuline“ data, kad aukciono procesas pradėtas. Kitu raštu pranešta, kad partijos skyrius sausį privalo atlaisvinti patalpas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų