REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Erico Boulliero teigimu, šiuo metu „Lotus Renault GP“ nepalaiko santykių su Robertu Kubica ir abejoja, ar lenkas sugrįš į sportą su šia komanda.

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai pasirodė pranešimai, kad Kubica nespės atsigauti iki 2012 metų sezono starto. Po šių pranešimų „Lotus Renault“ suskubo pasirašyti sutartį su Kimi Raikkonenu.

REKLAMA

Ericas Boullieras, „Lotus Renault GP“: „Nežinau ar yra ateitis tarp „Lotus Renault“ ir Roberto.

Mes laukėme, kol Robertas žinos savo planus. Norėtume susėsti su juo ir jo vadybininku ir pažiūrėti, ką galime padaryti, kad jis grįžtų į „Formulę-1“.

Jei galėsime padėti jam grįžti į F1, tai padarysime, bet mes jau pasirašėme sutartis su pilotais kitiems metams ir norime su jais pasilikti.“

Kubicos vadybininkas Danielis Morelli teigė, kad jie taip pat nesiruošia atnaujinti kontrakto su „Lotus Renault“.

REKLAMA
REKLAMA

Danielis Morelli: „Kontraktas su „Lotus Renault“ negalios 2012 metais. Nuo sausio 1 dienos mes galėsime keliauti ten, kur norėsime.“

Tokie pareiškimai gali reikšti, kad R. Kubica jau turi planų grįžti su kita ekipa. Neseniai pasirodė gandai, kad lenkas jau yra susitaręs su „Ferrari“ ekipa. Manoma, kad šį pavasarį Mugello trasoje jis turėtų išbandyti 2010 metų „Ferrari F10“. Spėjama, kad lenkas jau gali būti susitaręs dėl vietos italų komandoje 2013 metų sezone.

Tačiau šie gandai kelia abejonių. Stefano Domenicali jau anksčiau yra paneigęs pranešimus, jog R. Kubica gali išbandyti jų bolidą ar naudotis italų ekipos bandymų trasa. Vargu ar „Ferrari“ komanda pasirašys sutartį su lenku, jei jis nesugebės susigrąžinti ankstesnės formos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų