REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kodėl išsiskyrė buvusios garsios vaikinų grupės nario Juozo Liesio ir televizijos laidų vedėjos Eglės Skrolytės šeima? Pora augino du vaikus -  ketverių Meilę ir dviejų Rojų Juozą. Net poros vaikų vardai, atrodė, kalbėjo apie tikrus jausmus ir puikius santykius. Todėl judviejų skyrybos daugeliui buvo tarsi griaustinis iš giedro dangaus.

REKLAMA
REKLAMA

„Buvo ir ašarų, ir alkoholio, bet po to pamatai, kad ir butelis turi dugną“, - po ilgos tylos duodamas atvirą interviu apie įvykusias skyrybas LNK laidai „Nuo...iki...“ sakė Juozas Liesis. Žiūrovai interviu išvys pirmadienį 19.15 val.

REKLAMA

„Mes nebuvo laimingi. Ir viskas. Jokios didesnės priežasties ir nereikia, - apie skyrybų  priežastis laidoje „Nuo...iki...“ pirmą kartą prabils Juozas Liesis. - Gali ieškoti begalę priežasčių, bet nesi laimingas. Jei žmonėms nepavyksta laimę sukurti šeimoje, jie, po šimts pypkių, turi galimybę tą savo gyvenimo laimę sukurti ir nebūdami joje. Ir mes dabar einam šiuo keliu. Džiaugiuosi, kad bent jau pirmieji žingsniai atrodo yra sėkmingi. Matau džiaugsmo spindulėlius ir Eglės akyse. Pats dažniausiai jaučiuosi labai laimingas. Ypač laimingas, kai esu su vaikais trise“.

REKLAMA
REKLAMA

Užkietėjęs klaipėdietis net ir išsiskyręs gyvena Vilniuje, nes čia jis gali būti arčiau vaikų.

„Esame aptarę, kad vaikai turės tėvą. Tėvas turės vaikus. Mama jokiais būdais tam nebandys prieštarauti. Visos sutartis sąlygos yra išpildytos ir ačiū Dievui. Eglė labai užsiėmusi ir dažnai manęs prašo pabūti su vaikais dažniau, nei pagal sutartį. Tuo labai džiaugiuosi. Būti su vaikais šiuo metu man reiškia gyventi. Bet kažkada man tai neatrodė. Ir visai neseniai. Manau, nepasiėmiau iš jų tiek, kiek galėjau pasiimti, bet dabar džiaugiuosi, kad to džiaugsmo ne tik pilni mano delnai bet ir sklidina širdis“.

Nors buvusi Juozo žmona, 31-erių Eglė sako, kad ji nebetiki santuoka ir daugiau nebetekės, Juozas į kitą santuoką nespjauna.

„Bristi į vandenį 2048 kartą? Jei reiks, tai ir brisiu. Aš esu tikras - jei pajusiu, kad atėjo laikas vesti – vesiu“, - laidoje „Nuo...iki...“ atviravo Juozas Liesis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų