REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lotus Renault GP“ komanda oficialiai patvirtino, kad kitais metais Kimio Raikkoneno partneriu taps Romainas Grosjeanas, GP2 serijos čempionas. Jis debiutavo „Formulėje-1“ dar 2009 metais, sezono viduryje „Renault F1“ komandoje pakeitęs Nelsoną Piquetą, bet vargu ar šią patirtį būtų galima pavadinti sėkminga, todėl lenktynininkas tikisi, kad kitą sezoną jam pavyks pasiekti daugiau.

REKLAMA
REKLAMA

Romainas Grosjeanas, „Lotus Renault GP“: „Pildosi mano svajonė, kurios siekiau du metus. Dabar jaučiuosi labai susijaudinęs: kai tu nori kažko labiausiai pasaulyje ir tai tampa realybe, tai labai sunku yra parinkti žodžius. Nelengva apsakyti, kas dedasi tavo viduje: ten dega ugnis!

REKLAMA

2009 metų pabaigoje išgyvenau sunkų periodą, kai nesugebėjau rasti vietos nei „Formulės-1“ komandoje nei kitose lenktynių serijose. Kai prarandi tai, kas tau buvo taip brangu, supranti, kad tai tau buvo gyvybiškai svarbu.

Du metus daug dirbau, kad galėčiau pakelti meistriškumo lygį, pagerinti bendravimą su komanda, stengiausi padaryti viską, kas nuo manęs priklauso, kad grįžčiau į „Formulę-1“.

Po visų istorijų, susijusių su mano karjera, man buvo svarbu vieną sezoną praleisti GP2: turėjau įrodyti, kad tikrai išaugau kaip profesionalas, kad esu greitas. Šiais metais, lenktyniaudamas GP2, turėjau parodyti, kad galiu būti komandos lyderiu.

REKLAMA
REKLAMA

Bet dabar mano svajonė išsipildė, vėl gavau galimybę sėsti už vieno iš geriausių bolidų pasaulyje vairo ir lenktyniauti prestižiškiausiame čempionate. Žinoma, aš labai stengsiuosi.

2009 metais mano partneriu buvo Fernandas Alonso, dabar – Kimis Raikkonenas: galima sakyti, pripratau dirbti su pasaulio čempionais! Bet galbūt ir man pavyks ko nors pamokyti Kimį, pavyzdžiui, papasakoti jam apie „Pirelli“ padangas, su kuriomis jis nė karto nevažiavo, tik ralyje, bet „Formulė-1“ – visai kitas reikalas! (juokiasi)

Manau, kitais metais mūsų komandos sudėtis bus stipri. Galėsiu daug ko perimti iš partnerio, o dabar esu tiesiog laimingas, noriu, kad sezonas kuo greičiau prasidėtų. Tikiuosi, kad kitais metais komanda pasieks aukštesnių rezultatų ir pradės sezoną su greitu bolidu!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų