REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kur liesti? Ausies spenelį ar kaklą? O jei liksi nesuprasta? Tikimės, kad tau padės patarimai, pagal zodiako ženklą. Pasirodo, kad ypač jautri dvynių vieta – rankos. Žinojai?

REKLAMA
REKLAMA

Avinas puikiai reaguoja į prisilietimus veido ir galvos srityje. Nesuklysi, jei glostysi plaukus ar liesi skruostus.

REKLAMA

Jautis susijaudins per kelias akimirkas, jei imsi glamonėti jo kaklą. Tai itin jautri vieta, kuri kelia didžiulį pasitenkinimą.

Dvyniai pasižymi jautriomis rankomis. Lengvas drebuliukas užplūsta dvynius, kai jam lieti vidinę riešo dalį, glamonėji tarpupirštes ar pirštų galiukus.

Vėžiai neliks abejingi giliems bučiniams, mat jų liežuviai – itin jautrūs. Gilus prancūziškas bučinys, aistringos dejonės į ausį ir vėžiukas – jūsų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūto nugara – ypač jautri. Maudykitės kartu, trinkite liūtui nugarą, masažuokite ją ir jis taps lyg mažas kūdikėlis. Puikus būdas sujaudinti liūtą – švelniai raižyti nugarą nagučiais. Pabandyk.

Jautriausia mergelės vieta – pilvas. Bučiniai į pilvą, masažai, glamonės pavergia kiekvienos mergelės širdį. O jei dar glamones susiesi su vandeniu, malonumas – garantuotas.

Svarstyklės. Ilgai pasvarsčius... Jautriausia svarstyklių vieta – nugara ir sėdmenys. Švelnūs gnybštelėjimai, prisilietimai prie užpakaliuko ar apatinės nugaros dalies labai sujaudina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas – drąsusis ir žavingasis, nesismulkina ir iš karto pristato, kad jo jautriausia vieta – lytiniai organai. Jei liežuvio galiuku liesi skorpiono varpos galvutę, nuskraidinsi jį iki pat debesų.

Jautriausia šaulio vieta – vidinė kojų dalis. Liesdama šią vietą, neapsiriksi.

Ožiaragis neatsispirs prisilietimams prie kaklo.

Vandeniai labai greitai pasiilgsta bučinių ir glamonių kojų srityje. Kulkšnis, blauzdos – tai vietos, kurios ištirpdo bene kiekvieną vandenį. O jei dar pamasažuosite šias vietas vandenyje... Pabandykit!

Žuvytes ypač jaudina prisilietimai prie pėdučių. Pirštelių glamonės, prisilietimai, lengvas masažas su gardžiais kvapais prisotintu aliejumi – didžiulis malonumas žuvims.

Netikite? Pamėginkite!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų