• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV valstybės sekretorė Hilari Klinton (Hillary Clinton) nenusileido konflikte su Rusijos premjeru Vladimiru Putinu, kuris apkaltino ją oponentų raginimu protestuoti dėl rinkimų rezultatų, praneša „telegraph.co.uk“.

REKLAMA
REKLAMA

V. Putinas pareiškė, jog JAV valstybės sekretorė „davė ženklą aktyvistams šalyje“. „Jie gavo žinutę ir pradėjo aktyviai veikti su JAV Valstybės departamento parama“, - sakė V. Putinas.

REKLAMA

H. Klinton papiktino Kremlių pareiškusi, jog rinkimai, kuriuose, anot tarptautinių stebėtojų, buvo sukčiavimų, nebuvo nei laisvi, nei sąžiningi.

V. Putinas apkaltino H. Klinton dėl per greito išvadų darymo, kol dar nėra aiškūs visi faktai.

„Mes išreiškėme susirūpinimą dėl to, jog manėme, kad rinkimai vyks sklandžiai, - po diskusijų su NATO šalių atstovais ir Rusijos užsienio reikalų ministru Sergejumi Lavrovu per spaudos konferenciją sakė H. Klinton. - Mes remiame Rusijos žmonių teises ir norus siekti pažangos šalyje ir kurti geresnę ateitį. Mes tikimės, kad tai įvyks per ateinančius metus“.

V. Putinas akcentavo, jog Rusijos žmonės nenori revoliucijos ar kokių didelių pokyčių, aiškiai parodydamas, kad Kremlius neleis protestams išplisti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų