REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Atėnų „Panathinaikos“ legionierius iš Lietuvos Šarūnas Jasikevičius ir pats nesitikėjo tokios lengvos pergalės prieš Kauno „Žalgirį“. Patyręs atakų organizatorius taip pat bandė pateisinti „Žalgiryje“ sunkiai įsibėgėjančius Lietuvos rinktinės narius ir užsiminė apie „kitus variantus“ galinčius turėti įtakos krepšininkų žaidimui.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiandien neturėjo būti tokios lengvos rungtynės. Ir mes nesitikėjome, ir žiūrovai turbūt nesitikėjo, o ir “Žalgiris„ greičiausiai tikėjosi geriau pasirodyti. Matosi, kad “Žalgiris„ išgyvena ne pačius geriausius laikus, bet potencialo jie turi daug. Man sunku kalbėti, nes nežinau, kaip jie dirba kasdienininame darbe - o tai yra mūsų darbo esmė“, - kalbėjo 6 taškus ir 3 rezultatyvius perdavimus atlikęs Š.Jasikevičius.

REKLAMA

- Kas lėmė lūžį antrajame kėlinyje?

- Net nežinau. Buvome gerai pasiruošę. „Žalgiris“ turi minusų, o mes jais naudojomės. Prie 15 tūkst. sirgalių taip laimėti tikrai nesitikėjau.

- Taip sutapo, kad jums įžengus į aikštę įvyko persilaužimas? Kaip vertinate savo žaidimą?

- Nieko gero, nieko blogo. Nėra lengva po tokios vasaros, bet stengiesi, treneris taip pat per daug nevargina. Aš žinojau, kur važiuoju - „Panathinaikos“ man buvo geriausias variantas, ypač dėl trenerio. O pats žaisti po 30 minučių jau nebegaliu.

REKLAMA
REKLAMA

- Kaip manote, kodėl „Žalgiryje“ taip sunkiai sekasi Lietuvos rintkinės nariams?

- Pažįstu tuos vyrus, bet kai taip nesiseka pastoviai, yra sunku ir juos suprantu. Bet kažkada reikia persilaužti, nes „Žalgiris“ turi, ko gero, talentingiausią komandą per pastaruosius 10 metų. Bet vėlgi, neaišku, ar leidžia dirbti tiems vyrams. Aš juos pažįstu, jie yra darbštūs, bet visi mes žinome ir kitus variantus.

Romanas Buršteinas, Donatas Urbonas, Krepsinis.net

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų