REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Realybės šou žvaigždutė Lina Karoblytė yra dingusi iš viešumos. Neseniai visuose naujienų portaluose, socialiniame tinklapyje šmėžavusi ir linkėjimus iš saulėtojo Sant Tropezo siuntusi mergina nebekuria naujų skandalų.

Realybės šou žvaigždutė Lina Karoblytė yra dingusi iš viešumos. Neseniai visuose naujienų portaluose, socialiniame tinklapyje šmėžavusi ir linkėjimus iš saulėtojo Sant Tropezo siuntusi mergina nebekuria naujų skandalų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Balsui.lt paskambinus L. Karoblytei, mergina buvo išties geros nuotaikos. „Niekur nesu dingusi, gyvenu labai gerai, mokausi, laisvalaikiu lankausi vakarėliuose“, – teigė realybės šou „Aš myliu Lietuvą“ žvaigždutė. Merginos pasiteiravus, ar sulauksime naujų Linos filmuotų vaizdelių, mergina atsakė, kad nieko konkretaus negali pasakyti, tačiau viskas paaiškės gruodžio viduryje. Mergina užminė mįslę, kad ją bus galima išvysti ne tik Lietuvos bulvaro naujienose: „Gavau pasiūlymą iš Londono kino akademijos, viskas tiksliai paaiškės sausio mėnesį ir galbūt išvažiuosiu į Londoną“, – teigė mergina. Pasiteiravus, koks gi tas paslaptingas pasiūlymas, L. Karoblytė išdavė, kad tai vaidmuo filme, tačiau ar tai bus pagrindinė rolė, mergina neatskleidė.

REKLAMA

 Lina Karoblytė (R. Adžgausko nuotr.) (nuotr. Balsas.lt) Lina Karoblytė (R. Adžgausko nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

Tai jau ne pirmas pasiūlymas merginai išgarsėti. Ji taip pat buvo sulaukusi kvietimo prisijungti prie grupės „Naujos pupytės“, tačiau nesutiko: „Mes tiesiog nesusiderinom formatų ir aš atsisakiau šio pasiūlymo, norėjau atsiriboti nuo „Olialia“ blondinių įvaizdžio, nusifotografavau, pabuvau ir gana“. Lina naująją grupės sudėtį vertina labai palankiai. L. Karoblytė teigė, kad jai labiau patinka dabartinis, rimtesnis grupės įvaizdis,  ji džiaugiasi merginų populiarumu ir žiniasklaidos dėmesiu bei visai nesigaili neįsiliejusi į grupės gretas.

REKLAMA
REKLAMA

 Lina Karoblytė („Olialia“ nuotr.) (nuotr. Balsas.lt) Lina Karoblytė („Olialia“ nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

L. Karoblytė prasitarė, kad vasaros viduryje jos laukia didžiosios permainos gyvenime – ji išteka už savo draugo, rašytojo Edmundo Malūko sūnaus Manto. Pora susipažino dalyvaudami realybės šou ir įsimylėjo. „Vestuvės žinoma vyks Lietuvoje, su lietuviškomis tradicijomis, bus šakotis bei mišrainės“, – pasakojo žinoma mergina. „Visuomet norėjau paprastų, kuklių, vestuvių be žurnalistų. Tai bus šventė mums ir artimiesiems“, – atskleidė mergina. Rūpintis šventės tradicijomis Lina patikės savo būsimam uošviui, rašytojui E. Malūkui, su kuriuo merginos santykiai išties puikūs ir draugiški : „Manto tėvas buvo piršliu daugelyje vestuvių, tad jis mus apmokys visų tradicijų, sudarys dviejų dienų planą“. Mergina sakė, kad nekaltybę simbolizuojančio rūtų vainikėlio nebus: „Būtų paprasčiausiai gėda su juo eiti prie altoriaus“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mantas Malūkas ir Lina Karoblytė (nuotr. LNK)Mantas Malūkas ir Lina Karoblytė (nuotr. LNK)

Pasiteiravus, kaip mergina vertina būsimo uošvio literatūrinius kūrinius, Lina Karoblytė atskleidė, jog E. Malūkas - jos mėgstamiausias rašytojas dar nuo mokyklos laikų, o pats literatūros mokslas jai visuomet buvo prie širdies: „Mylimiausia E. Malūko knyga – „Šiukšlyno žmonės“ ir manau, kad visiems, kurie skaitė šią knygą, tai tapo šiokiu tokiu fenomenu Lietuvoje“.

Taip pat skaitykite:

Linkėjimų iš San Tropezo mergina: visi komentatoriai padarė mane žinoma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų