REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Vykdydami Kalingrado tranzito kontrolę Elektrėnų savivaldybėje pasieniečiai iš sraigtasparnio aptiko neįprastą radinį – miško gilumoje ant šono paverstą nuniokotą automobilį.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienio popietę Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Aviacijos rinktinės pasieniečiai sraigtasparniu „Eurocopter“ kontroliavo tranzitinio traukinio Sankt Peterburgas – Kaliningradas judėjimą per Lietuvą.

REKLAMA

Tokie tranzitinių traukinių lydėjimai ir stebėjimas iš oro nėra nuolatiniai ir vyksta pasirinktinai. Jų tikslas – kontroliuoti, ar tranzitiniai Rusijos traukiniai neteisėtai nesustoja Lietuvos teritorijoje, ar iš jų nelegaliai neišlipa asmenys ir ar nėra išmetami kroviniai.

Pirmadienį sraigtasparniu lydėdami traukinį ir skrisdami pro Vievio apylinkes Elektrėnų savivaldybėje pasieniečiai miške pastebėjo automobilį. Mašina buvo paversta ant šono, nuniokota, tačiau su valstybiniais numeriais.

REKLAMA
REKLAMA

Ši iš pažiūros nelengvai išvažiuojama vieta miško gilumoje yra už kelių šimtų metrų nuo geležinkelio linijos, arčiausiai nuo jos esantis kaimas - Kazimieriškės.

Apie neįprastą radinį sraigtasparniu skridę pasieniečiai informaciją iškart perdavė Elektrėnų policijai. Vėliau jos atstovai VSAT pareigūnus informavo nurodytoje miško vietoje radę automobilį „Opel Astra“. Elektrėnų policijos duomenimis, ši mašina nėra ieškoma. Ji buvo nugabenta į saugomą aikštelę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų