REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip manote, kas geriau meluoja – moterys ar vyrai? Na, į šį klausimą tikrai neatsakysime, tačiau turime pripažinti, kad kartais pameluoja tiek vieni, tiek kiti. Šįkart pateikiame 9 dalykus, apie kuriuos dažniausiai moterys meluoja vyrams.

REKLAMA
REKLAMA

1. „Aš ant tavęs nepykstu“. Kai jis su jumis dėl kažko nekalba visą dieną, o jūs, paklausęs „dėl ko pyksti, brangioji“, išgirstate šią frazę, būkite tikras, kad tai netiesa.

REKLAMA

2. „Aš noriu su tavimi paišdykauti“. Išgirdę šią frazę neskubėkite džiaugtis ir iš spintos traukti antrankių ir botagėlių. Tai, ką žodis „paišdykauti“ reiškia jums, nebūtinai tą patį reiškia ir jai.

3. „Mielasis, aš visai nenoriu tavęs pakeisti, tai tavo pasirinkimas“. Juk žinote posakį, kad visi vyrai tikisi, kad jų merginos po vestuvių nepasikeis, o visos moterys svajoja, kad jų vaikinai po vestuvių pasikeis. Kaip ir kiekviename juoke, šiame taip pat yra dalis tiesos. Net jei ji sako ką nors panašaus, ji norėtų jus pakeisti, jei tik galėtų.

REKLAMA
REKLAMA

4. „Man patinka tavo draugai ir jie gali ateiti pas mus bet kada“. Jei moteris sako, kad jai patinka jūsų draugai, ji greičiausiai meluoja. Ji juk žino, kad jie yra tie žmonės, kurie jus „išves“ iš kelio. Jei sumažinsite susitikimų skaičių su draugais iki minimumo, ji ir toliau jums kartos šią frazę. Tačiau jei su jais susitikinėsite kiekvieną savaitgalį ir kiekvieną kartą šėlsite iki paryčių, sužinosite tikrąją jos nuomonę.

5. „Taip, brangusis, tu esi teisus“. Nejaugi tikrai tikite, kad kiekvieną kartą, kai jūs su ja susiginčijate, laimite kovą savo ypatingu protu? Moteris šia fraze tiesiog nori jums pasakyti, kad ji supranta jūsų argumentus ir nori baigti šį pokalbį. Tačiau jei ateityje pasirodytų, kad jūs visgi nebuvote teisus, ji nepamirš jums to priminti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

6. „Aš nepykstu, jei kartais žvilgteli į kitas moteris“. Tai vienas iš dažniausiai pasitaikančių melų santykių pradžioje. Vėliau įprastai ši moterų nuomonė pasikeičia ir jos pradeda pavydėti menkiausio žvilgsnio į priešingos lyties atstovę.

7. „Aš irgi dievinu krepšinį“. Galbūt ji ir nemeluoja šiuo klausimu, tačiau maždaug kas antra moteris taip teigdama tiesiog nori įsiteikti vyrui. Dažniausiai moterims iš tiesų nepatinka sportas.

8. „Tavo šeima – nuostabi“. Jei ji ką tik su jais susipažino, tuomet gali būti, kad ji iš tikrųjų taip mano. Tačiau ilgiau pabendravus dažniausiai atsiskleidžia ir neigiamos žmonių savybės (tiek jūsų moters, tiek šeimos narių), tad ji gali būti nebe taip optimistiškai nusiteikusi šiuo klausimu.

9. „Aš sveriu apie 60 kilogramų“. Svoris – daugeliui moterų skaudi tema, todėl sakydama „apie“ ji gali „šiek tiek“ pagražinti skaičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų