REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Vidmanto Babrausko straipsnis „Kreivas teisingumas?“. Vilniaus meras Artūras Zuokas apeliuoja į generalinį prokurorą Darių Valį ir Seimo teisės ir teisėtvarkos komitetą. Jis prašo išsiaiškinti, ar generalinio prokuroro pavaduotojas Darius Raulušaitis neužmynė ant Baudžiamojo kodekso straipsnių, kuriuose aptariama atsakomybė už kyšininkavimą, papirkimą ir piktnaudžiavimą. Ar generalinė prokuratūra, gerokai susikompromitavusi tiriant rezonansines bylas, dalyvauja ir abejotinos reputacijos asmenų mūšiuose „už teisybę“?

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Europos žiniasklaida serga“. Banko „Snoras“ krizė vėl paskatino prabilti apie žurnalistikos problemas.

REKLAMA

Anstoliai – viena dažniausiai keikiamų profesijų Lietuvoje. Šie žmonės, vykdydami teismų sprendimus, iš klientų išgirsta pačių aštriausių žodžių. Maža to, teismų paskelbtas karas antstoliams šiomis dienomis pasiekė kulminaciją – šalies antstolių rūmų nariai pranešė, kad nuo gruodžio 1 dienos pasirengę stabdyti priverstinio poveikio priemonių vykdymą dėl skolininkų turto realizavimo procesų, jeigu nebus sudarytos sąlygos netrikdomai sprendimų vykdymo sistemos veiklai. Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dariaus Klingerio  straipsnį „Įtakingųjų girnos mala antstolius“.

REKLAMA
REKLAMA

Vienos kartos keičia kitas. Anapilin iškeliavus įtakingam verslininkui Bronislovui Lubiui, imta kalbėti, kad traukiasi senieji vadovai. Apie skirtingų kartų vadybos panašumus ir skirtumus rubrikoje „Savaitės interviu“ „Balsas.lt savaitė“ šį kartą kalbina verslo ir vadybos konsultantą Vitoldą Masalskį.

„Dovanosime jauniems žmonėms naujų galimybių“ – taip naują projektą „Ateities šypsenos“ rubrikoje „Ateities pranašai“ pristato jo globėja, televizijos laidos „Bėdų turgus“ sumanytoja ir vedėja Edita Mildažytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Spindintis gyvenimas“ interviu su aktore Larisa Kalpokaite. Pasaulinėje akcijoje „16 dienų prieš smurtą prieš moteris“ dalyvavusi moteris pasakoja, kad gyvenime ir pati patyrė moralinę prievartą.

„Gurmanų stalas“ šį kartą sudomins žuvies mėgėjus. Straipsnis „Žuvies mėgėjams – laimikiai iš Atlanto“ – apie šiaurinėje Atlanto dalyje traukiamas milžiniško dydžio žuvis, apie kurias legendos sklinda ir Lietuvoje. Ne tik dėl jų dydžio, bet ir išskirtinio skonio.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio).

Balsas.lt savaitė (nuotr. Balsas.lt)Balsas.lt savaitė (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų