REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtojoje Pirmojo Baltijos kanalo modernių šokių projekto „Bolero“ laidoje kunkuliavo aistra ir emocijos. Temperamentingo tango ir intriguojančio flamenko ritmai sužavėjo komisiją bei žiūrovus. O projekto lyderiai Natalija Osipova ir Romanas Kostomarovas ir šioje laidoje neužleido pirmosios pozicijos. Tuo tarpu Povilas Vanagas ir Julija Machalina žiūrovų nuostabai šį kartą pelnė mažiausiai komisijos balsų.

REKLAMA
REKLAMA

P. Vanagas ir J. Machalina atliko numerį filmo „Frida“ motyvais. Nors aistringas šokis sužavėjo publiką, o projekto vedėjas Vladimiras Pozneris iš nuostabos sunkiai gaudė kvapą, komisijos įvertinimai buvo netikėti. Šį kartą pora gavo tik 69 balus ir užėmė paskutiniąją vietą.

REKLAMA

Komisijos narys Vladimiras Vasiljevas poros pasirodyme pasigedo dinamikos. O pasak Tatjanos Navkos, šokėjams scenoje pritrūko erdvės, jie atrodė susikaustę: „Man atrodo, kad jūs jaudinotės. Šokio pradžia buvo daug žadanti, o vėliau viskas subliuško. Ankstesnėje laidoje jūsų šokis buvo nuostabus. Ir kartelė, kurią buvote užkėlę, dabar gerokai nusileido“. Po šių žodžių visa salė atsistojo ir plodama Povilui ir Julijai nesutiko su komisijos vertinimais.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu garsus Lietuvos šokėjas ir choreografas Šarūnas Kirdeikis, išvydęs Povilo ir Julijos pasirodymo įrašą, kaip mat paprieštaravo komisijos nuomonei. Pagyręs tobulas Julijos kūno linijas, šokėjas akcentavo išpildytus flamenko judesius. „Tai pasirodymas, kuriame kaip tik ir buvo užkabinta aistringa emocija su aliuzija į pagrindinę filmo „Frida“ heroję Fridą Kahlo. Labai įdomi pradžia – tarsi kabinami skalbiniai, iš už kurių netikėtai pasirodo nepažįstamasis, tampantis Fridos gyvenimo draugu“, – kalbėjo Š. Kirdeikis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, įvairiuose televiziniuose šokių projektuose dalyvaujantis choreografas Povilo ir Julijos šokyje pasigedo siužeto vingių. „Šioje vietoje pritariu Tamarai Moskinai, jog uždavus gerą pradžią, reikėjo ją labiau išvystyti. Kita vertus – komisija dalyvius stebi iš labai aukštai, tad kaip jie sugeba matyti subtilias detales, kurias mato žiūrovas? Atsakymas – silpnai“, – pastebėjo choreografas.

Palyginus su kitomis vakaro poromis, Š. Kirdeikio nuomone, Povilas ir Julija tikrai buvo vieni stipriausių. „Nepaisant visų "galima buvo padaryti vienaip ar kitaip", jie tikrai neturėjo likti paskutiniai“, – su komisijos balais nesutiko choreografas. Jo manymu, kitos aukštas vietas užėmusios poros pasirodė prasčiau.

REKLAMA

„Pirmoji pora – Kristina Kretova ir Aleksejus Jagudinas – man visai nepatiko. Jie buvo pasimetę, pasirinkę aštrų ir pankiška stilių, neatliko tai atitinkančios choreografijos. Trečioji pora – Natalija Osipova ir Romanas Kostomarovas – pasirodžiusi per „contemporary“ šokio prizmę, viską atliko kiek dirbtinai. Nors Romanas buvo savimi, Natalija kiek persistengė, arba nepataikė su emocija – jei pabučiuoja vienas kitą, tai su vidine „poza“, jei glaudžiasi, tai aiškiai rodo, kaip jiems gera būti vienam su kitu. Nors tai turėtų būti natūralu“, – kitų porų trūkumus įžvelgė Š. Kirdeikis.

Ateinantį šeštadienį modernių šokių projekto „Bolero“ scena virs Holivudu. Dalyviai persikūnys į garsiausias kino žvaigždes ir šoks pagal muziką iš kino filmų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų