REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Coldplay“ vokalistas Chrisas Martinas pareiškė, kad niekada nepradės solo karjeros. Anot paties, dainininko be kitų grupės narių jis būtų siaubingas – rašo užsienio muzikos naujienų portalas NME.com.

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjas, kurio grupė spalio 24 d. išleido jau penktąjį savo studijinį albumą „Mylo Xyloto“ teigė abejojąs, ar be kitų grupės jam pavyktų surengti koncertą netgi vidutines pajamas gaunančių britų pamėgto poilsio ir pramogų parko Butlins scenoje.

REKLAMA

Populiaraus britų muzikinio žurnalo „Q“ klausiamas apie galimybes pradėti solo karjerą Martinas sakė: „Aš būčiau tiesiog siaubingas. Nemanau, kad man leistų koncertuoti netgi Butlinse, o aš ten buvau. Manau, kad aš su savo klavišiniais didžiąją dalį laiko leistume „Woolworths“ parduotuvių gatvelėje, kur ant manęs šauktų praeiviai“.

Martinas taip pat kalbėjo apie tai, kaip smarkiai jis yra priklausomas nuo kitų grupės narių, pridurdamas, kad „neįstengtų to padaryti vienas“ ir dėkingumą už tai, kaip jie susidorojo su vis didėjančiu grupės lyderiui tenkančiu žiniasklaidos dėmesiu.

Jis pridūrė: „Jie yra labai geri draugai, nes supranta, kad aš kaip vokalistas ir vyras, vedęs Gwyneth Paltow, sulaukiu aštuonis kartus daugiau žiniasklaidos dėmesio nei jie. Jie žino, kaip man jų reikia, kad aš tiesiog negalėčiau to padaryti vienas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų