REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šalies čempionai, Panevėžio „Ekranas“ antradienį svečiavosi „Vyturio“ progimnazijoje. Čia ekraniečiai su mokiniais diskutavo apie sveiką gyvenseną, sportuojančių mitybą bei blogų įpročių žalą jaunam organizmui, praneša Panevėžio futbolo klubas.

REKLAMA
REKLAMA

Į susitikimą atvyko Aurimas Kučys, Tadas Markevičius, Tadas Kauneckas, komandos kineziterapeutas Ramūnas Širvinskas bei treneris Valdas Dambrauskas. Svečius sutiko sausakimša „Vyturio“ progimnazijos aktų salė: mokiniai, nebesuspėję užsiimti sėdimų vietų, sutūpė ant palangių ar sustojo šalia sienų. Renginio pradžioje merginos scenoje atliko specialių šokį, o po jo mokiniai uždavė ekraniečiams paruoštus klausimus.

REKLAMA

Diskusijos pabaigoje ir „Ekrano“ atstovai mokiniams uždavė keletą klausimų, už kuriuos teisingai pirmam atsakiusiam buvo padovanoti šalies čempionų šalikai. Žinoma, tai nebuvo dar viešnagės pabaiga, kaip gi be futbolo!

Sporto salėje prieš „Ekraną“ į kovą stojo „Vyturio“ progimnazijos... merginų komanda. Draugiškas rungtynes stebėjo sausakimša salė, o jos baigėsi taikiai – 2:2. Ekraniečiams nebuvo taip paprasta išplėšti pergalę, nes prieš juos žaidė visa merginų komanda, visas merginų dešimtukas. Šalies čempionai pirmieji išsiveržė į priekį, tačiau vėliau merginos išlygino rezultatą, kuris daugiau nebepasikeitė.

Abi ekipos apsikeitė simbolinėmis dovanomis, o vėliau šalies čempionai dar geras penkiolika minučių kartu su mokiniais fotografavosi bei mielai dalino autografus. Neabejotina, tai ne paskutinis „Vyturio“ progimnazijos bei „Ekrano“ susitikimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų