REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos vaikų ir jaunimo centras lapkričio 29 d., antradienį, 15:00 val. jau antrą kartą kviečia į Draugo dienos šventę, kurios metu šurmuliuos kūrybinės dirbtuvės, meninės parodos, naujų LVJC veiklų prisistatymai bei smagūs pasirodymai! Visi dalyvausiantys vaikai ir jaunuoliai galės įsijungti į smagų šokių flashmob'ą, fotografuotis su savo draugais nuotaikingoje fotosesijoje, kurti draugiškus medžius, lėlių teatro lėles, dalyvauti atvirose afrikietiškų būgnų, keramikos, vaidybos pamokose ir įvairiomis meninėmis priemonėmis kartu su profesionaliais menininkais kurti ištisą draugystei skirtą erdvę Lietuvos vaikų ir jaunimo centro foje.

REKLAMA
REKLAMA

Į Draugo dienos šventę, atvirą fojė, lankomus užsiėmimus vaikai gali atsivesti savo draugą ar draugę ir parodyti, ką jie veikia laisvalaikiu. Renginio metu LVJC vyks įvairūs kūrybiniai ir sportiniai užsiėmimai, kuriuose vaikai galės save išbandyti, atrasti daug naujų ir įdomių veiklų. Veiks esė apie draugystę ir linkėjimų draugui stendas, kuriame vaikai galės padėkoti draugams už jų draugystę. Taip pat visus visus nuo 16:30 val. kvies koncertas, kurio programoje vokalinių studijų, gitarų, lindihopo, šiuolaikinio šokio, fechtavimosi pasirodymai, teatro improvizacijos, draugiškiausio LVJC užsiėmimų vadovo rinkimai.

REKLAMA

Renginyje vaikai turės puikią galimybę susirasti naujų draugų, išreikšti save ir parodyti, ką jiems reiškia draugystė. Šventėje bus daug gero – juk taip gera turėti draugus!

Apie Lietuvos vaikų ir jaunimo centrą:

Lietuvos vaikų ir jaunimo centras – didžiausia neformaliojo ugdymo įstaiga Lietuvoje, siūlanti įvairiausių užsiėmimų ir veiklų vaikams, jaunimui, šeimoms ir suaugusiems. LVJC vyksta sporto, šokių, menų, muzikavimo, kūrybiškumo ir asmeninių savybių ugdymo bei daugelis kitų užsiėmimų, centras organizuoja ir negaliųjų ugdymui pritaikytas veiklas. Lietuvos vaikų ir jaunimo centras rengia neformaliojo vaikų švietimo mokytojų kvalifikacijos tobulinimo programas, taip pat asmenybės ugdymui, tolerantiškos ir kūrybiškos visuomenės skatinimui skirtus projektus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų