REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Manchester United“ strategas Seras Aleksas Fergusonas yra tikras, kad jo auklėtiniai pateks į UEFA Čempionų lygos aštuntfinalį.

REKLAMA
REKLAMA

Antrą vietą grupėje užimantiems Anglijos čempionams paskutiniame ture išvykoje reikia sužaisti bent lygiosiomis su „Basel“. Tiesa, aplenkti lyderės Lisabonos „Benfica“ komandos 'raudoniesiems velniams' nepavyks, jei šie įveiks autsaiderę Galačio „Otelul“.

REKLAMA

„Žaisti Baselyje bus sunku. Tačiau kai ateina svarbių mačų metas, aš pasitikiu komanda,- kalbėjo specialistas. - “Benfica„ turėtų namie įveikti “Otelul„, tačiau mes privalome patys iškovoti gražią pergalę.“

Antradienį „Man Utd“ sužaidė tik lygiosiomis 2-2 namie su Lisabonos „Benfica“. Įvarčius svečiai įmušė pasinaudoję anglų klaidomis: iš pradžių į savus vartus kamuolį pasiuntė gynėjas Philas Jonesas, o po pertraukos suklydo vartininkas Davidas De Gea.

„Įvarčiai buvo keistoki - į savus vartus bei nevykęs kamuolio išmušimas,- sakė Fergusonas. - Aišku, De Gea sulaukė nevykusio perdavimo, bet turėjo išmušti kamuolį į tribūnas, o ne apmaudžiai prarasti. Žaidėme gerai, nusipelnėme pergalės. Bet futbolas kartais būna negailestingas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų