REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jeigu Lietuvoje lietuviams neišeina daugintis – reikia važiuoti į užsienį, užimti ten naujas teritorijas ir iš ten tįsti resursus į Lietuvą. Tokį požiūrį į j emigraciją BTV laidoje „Užkalnio 5" išdėstė Seimo narė Donalda Meiželytė.

REKLAMA
REKLAMA

D. Meiželytė – ne iš tų, kurios bijotų pasakyti savo nuomonę. „Nereikia čia susireikšminti, jei jūs vedate laidą, tai ką, aš turiu patylėti?", - nepasidavė ji laidos vedėjui Andriui Užkalniui, bandančiam apraminti įsiaudrinusios Donaldos emocijas. “Kaip man patinka, kai kaip Aleksandro Diuma romane “Po dvidešimties metų", sugrįžta čia ir aiškina, kaip mes ką turime daryti", - ironizavo ji, žinodama, kad laidos vedėjas neseniai grįžo gyventi į Lietuvą iš Didžiosios Britanijos.

REKLAMA

Tačiau ji patikino neprieštaraujanti žmonėms, bandantiems savo laimę rasti užsienyje. „Aš, aišku, esu už tai, kad jei čia nėra duonos, reikia važiuoti į užsienį.  Jaunimui reikia važiuoti studijuoti, o jei neišeina Lietuvoje daugintis, reikia važiuoti ir užimti naujas teritorijas, imti iš ten resursus ir tįsti į Lietuvą.  Čia mūsų žemė, mes ją turėsime ir niekas jos iš mūsų neatims. Uždirbkime ten pinigus, siųskime čia, tegu būna mūsų balansas tokiu būdu normaliai sudėliotas“, - savo požiūrį dėstė D.Meiželytė.

REKLAMA
REKLAMA

Laidoje taip pat dalyvavusi dainininkė, laidos „Nerealios  namų šeimininkės“ vedėja Laima Tamulytė papasakojo už ką nemėgsta politikės Kazimiros Danutės Prunskienės. „Pamenu, kai kartą ji stovėjo šalia manęs fotografuojantis, ji man pasakė, kad jai labai malonu, nes nors kartą ji jaučiasi kūdesnė už žmogų, stovintį šalia“, - pasakojo L.Tamulytė, prisipažinusi, kad tuo metu jai labai magėjo politikę grubiai paauklėti.

Trečias laidos svečias - televizijos laidų prodiuseris ir vedėjas Kristupas Krivickas. Laidoje pažėręs kritikos specialiai blogas žmonių emocijas provokuojantiems spaudos žurnalistams, jis neneigė, kad televizijoje irgi tenka imtis pigių triukų siekiant populiarumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų