• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiausia Lietuvoje Sostinės krepšinio mokykla (SKM) su džiaugsmu praneša, kad pagrindine mūsų krepšinio mokyklos rėmėja tapo kredito unija „Vilniaus taupomoji kasa“, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Daugiau nei 6400 narių vienijanti kredito unija ir 2000 auklėtinių turinti Sostinės krepšinio mokykla pasirašė dvejų metų paramos sutartį, kuri galios iki 2014 metų.

REKLAMA

„Ilgai ieškojome pagrindinio finansinio rėmėjo ir labai džiaugiamės, kad „Vilniaus taupomosios kasos“ vadovai – valdybos pirmininkas Darius Čepauskas ir jo pavaduotoja Eglė Petrauskienė ilgai nedvejodami sutiko prisidėti prie mūsų kilnios misijos ugdyti Vilniaus moksleivius ir skatinti jų užimtumą.

Vis daugiau SKM komandų rungtyniauja įvairiose varžybose, turnyruose, keliauja ne tik po Lietuvą, bet ir Europą, todėl mums ir tėveliams vis sunkiau atlaikyti finansinę naštą, kurios didžiąją dalį sudaro transporto, rungtynių aptarnavimo ir sporto salių nuomos išlaidos. Džiugu, kad prie to prisidės ir socialiai atsakingi privatūs rėmėjai“, - užraitęs parašą po sutartimi sakė Sostinės krepšinio mokyklos direktorius Andrius Jančiauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo šiol visų SKM auklėtinių – tiek darželinukų, tiek moksleivių marškinėlius papuoš kredito unijos „Vilniaus taupomoji kasa“ logotipas, kuriame simbolizuojamas Lietuvos sostinės pasididžiavimas – aukštai stūksanti Gedimino pilis.

„Tiek logotipas, tiek kredito unijos spalvos puikiai dera prie SKM marškinėlių. Būtinai tapsime Jūsų unijos nariais“, - naujiesiems SKM rėmėjams pažadėjo krepšinio mokyklos vadovas A.Jančiauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų