• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vieniša milijonierė po sutuoktinio mirties manė iš naujo atradusi meilę su 23 metais jaunesniu imigrantu iš Gambijos. Vienerius metus pora susitikinėjo, kol galiausiai nusprendė susituokti. 59 metų amžiaus Christine Ince tikėjosi, jog jaunikio paskatos – itin nuoširdžios, nes šis niekada nesiteiravo apie šios turtus bei turėjo nuolatinį darbą.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau iš karto po antrųjų vestuvių metinių Mustaffa Jabbai, pranešęs einantis pas dantistą, niekada nebesugrįžo į žmonos beveik vieno milijono svarų sterlingų vertės namą Didžiojoje Britanijoje. Sutuoktuvių liudijimas bei kiti dokumentai, reikalingi besikreipiant dėl nuolatinio gyventojo statuso, taip pat buvo dingę.

REKLAMA

Netrukus britė sužinojo, jog šios mylimasiss kreipėsi dėl skyrybų bei reikalauja didžiulės piniginės kompensacijos.

C. Ince įsitikinusi – Gambijos pilietis ją vedė trokšdamas likti Didžiojoje Britanijoje, o moteris, kurią jis pristatė kaip savo seserį, iš tiesų yra jo žmona, kurią jis vedė dar gyvendamas savo gimtojoje šalyje.

Pats pabėgęs jaunikis neigia bet kokias buvusios žmonos prielaidas.

Britė su pirmuoju vyru susituokė 1977 metais bei susilaukė trijų vaikų. Padangomis prekiaujančios kompanijos vadovas dėl širdies negalavimų mirė 2003-aisiais. Po kelerių metų moters draugai ją įkalbėjo užsiregistruoti internetiniame pažinčių portale, kur ji ir susipažino su Gambijos piliečiu.

REKLAMA
REKLAMA

„Mustaffa nebuvo gražuolis ar kažkuo ypatingas, tačiau su manimi elgėsi labai maloniai ir švelniai. Niekada net neužsiminė apie tai, kiek pinigų aš turiu, – kalbėjo ji. – Dabar, kai atsigręžiu atgal, suvokiu, kokia buvau kvaila. Per dvejus metus jam išleidau 30 tūkstančių svarų sterlingų, o dabar jis nori dar daugiau“.

Parengta pagal Dailymail.co.uk

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų