• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vokiečių kompanijos „Porsche“ atstovai gana atsargiai vertina mažiausio kompanijos automobilio, kuris būtų gaminamas kaip legendinio „Porsche 356“ idėjos paveldėtojas, perspektyvas. „Porsche“ gąsdina galimas pasaulio ekonomikos aktyvumo mažėjimas.

REKLAMA
REKLAMA

Ne, „Porsche“ tikrai nebando elgtis, kaip galvą į žemę kišantis strutis – „Porsche“ rinkos politika yra agresyvi, kompanija kovoja dėl naujų rinkų, ruošiasi statyti gamyklą Kinijoje, didina gamybos apimtis plečia modelių gamą. Tačiau dėl mažiausio keturių cilindrų atviro automobilio kompanijos vadovybė dabar pradėjo abejoti. Tačiau mažiausio kompanijos automobilio gamybos apimtys būtų tikrai nemažos, tad pasaulio ekonomikos svyravimai jo paklausą įtakotų gana stipriai.

„Porsche“ vadovas Matias Mulleris leidiniui „Financial Times Deutchland“ užsiminė, kad mažojo „Porsche 550“ likimas spręsis šių metų pabaigoje, vėliausiai – 2012 metų pradžioje. Pasak „Porsche“ vadovo, net jei šis projektas ir gautų kompanijos vadovybės palaiminimą, pats automobilis debiutuotų ne anksčiau, kaip 2014 pabaigoje, o pardavėjų salonuose pasirodytų 2015 metais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų