REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanijos nacionalinės rinktinės saugas Xabi Alonso prieš šeštadienį vyksiančias draugiškas rungtynes su Anglija pareiškė manantis, jog anglus taip pat galima laikyti vienais favoritų laimėti kitų metų Europos čempionatą.

REKLAMA
REKLAMA

Iki turnyro belikus pusmečiui, paskutiniąją rinktinių pertrauką 2011 metais Ispanijos ir Anglijos nacionalinės komandos baigs draugiškomis rungtynėmis, mat kelialapius į turnyrą išsikovojo jau anksčiau.

REKLAMA

„Mano nuomone, nėra jokios abejonės, jog Anglija yra tarp favoričių laimėti Euro 2012 čempionatą. Anglijos ir Ispanijos dvikova šio turnyro finale būtų sensacingas įvykis ir tikras futbolo spektaklis žiūrovams“, - kalbėjo Madrido „Real“ narys.

„Šeštadienio mačas vadinsis draugiškomis rungtynėmis, tačiau iš tiesų, tai bus vienos svarbiausių rungtynių ir kova dėl prestižo. Anglija turi puikią komandą. Mes analizavome jų rezultatus nuo to laiko, kuomet atvyko Fabio Capello. Jie gali laimėti Euro 2012.“

REKLAMA
REKLAMA

„Nėra jokios abejonės, kad dabar jie turi geresnę komandą. Tačiau negalima pamiršti, jog mes dabar išgyvename savo geriausius laikus. Laimėti Europos ir Pasaulio čempionatus yra neįtikėtina svajonė“.

„Svarbiausia – sulipdyti komandos žaidėjų žaidimą pagal savitą sistemą. Mes žaidžiame komandiškai, nesvarbu, kokį klubą atstovaujame. Todėl ir esame sėkmingi. Šeštadienį stengsimės kontroliuoti kamuolį ir trukdyti varžovams žaisti. Turime tai daryti nuo pat pirmos minutės“.

„Nėra jokių ribų to, ką mes galime pasiekti. Šiais metais galime iškovoti dar titulų, nes jaunesni komandos žaidėjai padeda išlaikyti gerą žaidimą. „Wembley“ stadionas, kuriame žaisime, yra puikus. Pergalė, iškovota čia, yra neužmirštama“, - pridūrė Alonso.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų