REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TEZ TOUR Lietuvoje biuras pareiškia, jog žiniasklaidoje pasirodę faktai, kad bendrovės Egipto biuro savininkas Edwardas Shekoshas įtariamas ginklų kontrabanda, vadovavimu nelegaliam prostitučių tinklui, kitais dalykais, neatitinka tikrovės.

REKLAMA
REKLAMA

„Labai aiškiai norime pabrėžti, kad minimas asmuo niekada nebuvo TEZ TOUR Egipto biuro savininkas ir nėra darbuotojas. Tai galima vertinti kaip konkurentų vykdomą kenkėjišką veiklą prieš TEZ TOUR kompanijos vardą ir reputaciją“, – teigia biuro Lietuvoje atstovai.

REKLAMA

Šią informaciją TEZ TOUR Lietuvoje biuras perdavė valdančiajai kompanijai. Neatmetama galimybė teisiniu keliu ieškoti šios informacijos užsakovų ir pareikalauti paneigti tikrovės neatitinkančius faktus.

Užsienio žiniasklaida paskelbė, kad Egipte išaiškintas didžiausias Izraelio šnipų tinklas, tarp kurio veiklų – prostitucija ir nelegali ginklų prekyba, o tinklui vadovavo žydų kilmės ukrainietis, kuriam priklauso Rusijos ir Ukrainos kelionių operatorius TEZ TOUR Egipto Šarm el Šeicho mieste.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak žiniasklaidos, TEZ TOUR priklausančiais autobusais į Egiptą buvo atgabenta daugybė ginklų.

Pareigūnai E. Shekosho portatyviniame kompiuteryje rado visų pervežtų ginklų modelius bei Izraelio specialiųjų užduočių tarnybos „Mosad“ žinučių su kodais, kuriomis buvo prašoma atsiųsti Egipto draudžiamų zonų nuotraukas.

E. Shekoshas, be to, vadovavo prostitucijos verslui – apsimesdamos kelionių gidėmis jam dirbo prostitutės iš Ukrainos ir Rusijos. Policijos pareigūnai jas sulaikė E. Shekoshui priklausančioje viloje Šarm el Šeicho mieste. O jis pats bei visas jo tinklas sulaikyti Jungtinių Arabų Emyratų Dubajaus mieste.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų