REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per sekundę – vienas Andriaus Mamontovo „Elektroninis Dievas“. Tokiu tempu vieno garsiausių šių laikų atlikėjų gerbėjai siuntėsi naujausią dainininko albumą.

REKLAMA
REKLAMA

Simboliška datą - 2011 metų  11 mėnesio 11 dieną, 11 val. 11 min. startavo atsinaujinusi LNK svetainė ir buvo duotas startas naujausiam Andriaus Mamontovo albumui išvysti dienos šviesą.

REKLAMA

Per pirmąsias tris valandas iš LNK svetainės buvo atsisiųsta 10 tūkstančių albumo kopijų.

„Šie skaičiai labai gražūs. Šiandien man iš tikrųjų geras jausmas, gera diena, sulaukiau daug teigiamų atsiliepimų iš klausytojų. Dabar laukiu koncerto turo, kad galėčiau su savo gerbėjais susitikti akis į akį“, - sako atlikėjas.

Tik davus startą, iš karto pradėtos siųsti  net 4000 „Elektroninio Dievo“  kopijų. Tokio populiarumo nesitikėjo net Andrius Mamontovas, išleidęs jau 14-ąjį albumą ir kone tris dešimtmečius esantis Lietuvos muzikos scenos viršūnėje.

REKLAMA
REKLAMA

Gerbėjų aktyvumo neatlaikė LNK svetainės serveriai, tačiau perkrovos sukeltos problemos buvo išspręstos per keliolika minučių. Atnaujinta televizijos svetainė veikia, ir ji bus vienintelė oficiali vieta, iš kurios dar keturiolika dienų bus galima atsisiųsti Andriaus Mamontovo albumą.

Čia taip pat bus galima pažiūrėti albumo pristatymo įrašą. 11 val. 11 minučių Andrius Mamontovas surengė tiesioginį koncertą LNK svetainėje ir atsakė į įdomiausius savo gerbėjų klausimus.

„Džiaugiamės rekordiniu lankytojų aktyvumu ir pažadame, kad LNK svetainėje jie dar ras ne vieną įdomų projektą šalia didelio mūsų laidų, serialų archyvo, tiesioginių transliacijų“, - sako LNK savireklamos direktorė Vitalija Kibildė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Albumo dainos buvo kuriamos dvejus pastaruosius metus, o įrašytos 2011-ųjų vasarą. Visos instrumentų partijos ir vokalai  atlikti paties A. Mamontovo. Pasak atlikėjo,  „Elektroninio Dievo“ stilistika artimesnė seniesiems jo albumams „Pabėgimas“ ir „Šiaurės Naktis. Pusė Penkių“. „Elektroninis Dievas“ simbolizuoja tai, kad žmogus susikuria dievo atvaizdą pagal aplinką ir gyvenimo būdą. Šiais laikais didelė mūsų gyvenimo dalis vyksta internetinėje erdvėje, vadinasi, ir Dievas turėtų dabar gyventi joje“, - yra sakęs Andrius Mamontovas.

Trečią valandą popiet iš LNK puslapio buvo oficialiai parsiųsta jau 13 tūkstančių „Elektroninio Dievo“ kopijų. Atlikėjas neslepia, kad tai – jo atkirtis muzikos piratams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų