REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijos nacionalinės rinktinės vyriausiasis treneris Fabio Capello prieš artėjančias draugiškas rungtynes su Ispanija, negailėjo pagyrų Europos ir pasaulio čempionų komandai.

REKLAMA
REKLAMA

Pasibaigus atrankos į Euro 2012 grupių etapui anglai ir ispanai, kurie jau užsitikrino vietą vasarą vyksiančiame turnyre, paskutinę šių metų rinktinių pertrauką išmėgins jėgas draugiškose rungtynėse sekmadienį Londone.

REKLAMA

„Ispanijos žaidimo stilius yra nepakartojamas. Jie kontroliuoja kamuolį, atlieka galybę perdavimų ir visą tai daro labai kokybiškai. Jokia kita rinktinė neturi tokių žaidėjų, kokius turi ispanai ir niekas negali taip žaisti, kaip žaidžia jie“, - teigė italas.

„Sekmadienį mūsų laukia sudėtingas testas, tačiau svarbiausias mano šių rungtynių uždavinys – galutinai išsiaiškinti ko iš tikro verti kai kurie iš mano žaidėjų. Prieš Ispaniją žais ir „žalių“, jaunų futbolininkų“.

REKLAMA
REKLAMA

„Kalbant apie Ispaniją negalima pamiršti fakto, kad didžiąją komandos dalį sudaro „Barcelona“ ir Madrido „Real“ klubams atstovaujantys futbolininkai. Tokiu atveju sustyguoti rinktinės žaidimą tampa žymiai lengviau“.

„Ispanijos rinktinė prikimšta vienas kitą puikiai pažįstančių futbolininkų ir, mano nuomone, šiuo metu jie yra įspūdingiausia pasaulio komanda“, - pridūrė nuo 2008 metų prie Anglijos rinktinės vairo stovintis F. Capello.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų