REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kasmetinės paramos akcijos „Padovanok gerumo snaigę“ išvakarėse žiniasklaidos holdingas „Baltic Media Alliance“ vaikams padovanojo sportinį reginį. Penkiasdešimt vaikų iš Vilniaus arkivyskupijos Caritas vaikų dienos centrų stebėjo ledo ritulio varžybas tarp Vilniaus „Baltica“ ir Rusijos „Klin“.

REKLAMA
REKLAMA

Rūpintis organizacijos Caritas globojamų vaikų užimtumu „BMA Lietuva“ jau tampa tradicija. Šią vasarą vykdytos paramos akcijos „Padovanokime vaikams vasarą“ metu gyventojai buvo raginami aukoti pinigus vaikų stovykloms. Už surinktas lėšas „Visų Šventųjų šeimos paramos centro“ auklėtiniai ilsėjosi kaimo sodyboje ir pajūryje. O artėjant tradicinei žiemos akcijai „Padovanok gerumo snaigę“, „BMA Lietuva“ pakvietė vaikučius stebėti ledo ritulio varžybų.

REKLAMA

„Kasmetinės paramos akcijos „Padovanok gerumo snaigę“ išvakarėse nusprendėme padaryti staigmeną vaikams, kuriais rūpinamės jau ne vienerius metus – pakvietėme juos stebėti profesionalių ledo ritulininkų varžybų. Galbūt, pamatę sportininkų pastangas iš arti, vaikai ir patys norės siekti sportinių aukštumų“, – tikisi „Baltic Media Alliance Lietuva“ generalinė direktorė Jolanta Butkevičienė.

Ir iš tiesų – po šių varžybų, kurias stulbinančiu rezultatu 5:1 laimėjo Vilniaus „Baltica“, kai kurie vaikai panoro žaisti ledo ritulį, o kiti nuo šiol bus aktyvūs šios sporto šakos sirgaliai. Bet labiausiai vaikai sakė laukiantis Kalėdinės akcijos „Padovanok gerumo snaigę“.

„Mums svarbu, kad vaikai iš nepasiturinčių šeimų galėtų pamatyti šias varžybas. Mūsų žaidėjai su džiaugsmu priėmė šią žinią. Ir nors mes, kaip komanda, sporte žengiame dar tik pirmus žingsnius, norime pradėti nuo gerų darbų bei daryti juos ir toliau. Norime padėti visiems, kam reikalingas mūsų palaikymas“, – sako ledo ritulio klubo „Baltica“ prezidentas Benediktas Vanagas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų