REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Spalio 31-osios naktį, kai laikrodžio rodyklė sustingo ties vidurnakčiu, o viską apgaubė tiršta migla, kokteilių bare „Mojo Lounge“ startavo Helloween'iškasis „Prof. Sąjungų kultūrinis vakaras“, kuriame linksminosi daugiau nei 400 ryškiaspalvių svečių!

REKLAMA
REKLAMA

Kraują stingdančią naktį, kai šiurpaus filmo kadrai sukosi greičiau, nei mintys, „Prof. Sąjungų Kultūrinis Vakaras“ suvienijo drąsiausius ir šaltakraujiškiausius vakarėlių liūtus susirinkusius ne tik iš skirtingų Lietuvos miestų, bet ir atvykusius iš Minsko bei Rygos. Helloween'o naktį „Mojo Lounge“ netrūko pulsą palaikančių seksualių seselių, šėtonišką ugnį gesinančių gaisrininkų ir nevaldomą padėtį į savo rankas perėmusių milicininkų.

REKLAMA

Nespėjusius pasiruošti pasitiko, puošė ir dažė makiažo ir stiliaus studija MADU. Šiurpiausias Helloween'o filmas buvo nufilmuotas šimtų degančių akių ir užfiksuotas neišdildomuose dalyvavusiųjų prisiminimuose! Duris atvėręs mažiau nei prieš pusmetį kokteilių baras „Mojo Lounge“ kilstelėjo pramogas į aukštesnį lygį ir per stebėtinai trumpą laiką pateisino visus lūkesčius.

Startinis šūkis – „stilingas, prabangus ir jaukiai draugiškas „Mojo Lounge“ – turintiems skonį“, – įgyvendintas su kaupu! Gyvuojantis vos penkis mėnesius „Mojo Lounge“ įvertintas ne tik nuolatinių lankytojų liaupsėmis, bet ir Lietuvos pramogų verslo asociacijos apdovanojimu geriausio renginio kategorijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Akivaizdu, kad kokteilių baras nepaskendo pilkoje masėje ir kaskart vis aukščiau kelia kokybės ir drąsių, originalių idėjų kartelę ne tik konkurentams, bet ir sau. Galbūt todėl „Mojo Lounge“ galima sutikti vis daugiau ne tik pasitempusių ir linksmybių ištroškusių „mirtingųjų“ klubinėtojų, bet ir ryškių pramogų pasaulio atstovų, garsių atlikėjų, sportininkų ar net Seimo narių.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų