REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Logitech“ pranešė šiandien pristačiusi kompaktišką garso sistemą „Logitech Mini Boombox“, skirtą muzikai, filmams, žaidimams ir turinčią laisvų rankų įrangos funkciją.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad „Logitech Mini Boombox“ galima be laidų sujungti su išmaniaisiais telefonais, planšetiniais kompiuteriais ar kitais įrenginiais, naudojančiais „Bluetooth“ ryšį.

REKLAMA

Pasak gamintojų, įrenginio korpuse yra speciali akustinė erdvė, atkurianti žemus dažnius.  Skambučių funkcijai skirtas garsiakalbis su mikrofonu leidžia be jokių trikdžių kalbėtis biure, automobilyje ar namo kieme. Ši sistema tinka tiek individualiems, tiek ir grupės pokalbiams.

„Logitech Mini Boombox“ galima nesunkiai „suporuoti“ su populiariais išmaniaisiais telefonais, planšetiniais kompiuteriais ir kitais prietaisais, kurie palaiko „Bluetooth“ garso perdavimo standartą A2DP. Sistemos skambučių funkcija veikia su telefonais, palaikančiais „Bluetooth“ laisvų rankų įrangos standartą HFP 1.5, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Įrenginys turi vidinę bateriją, įkraunamą per USB jungtį. Priklausomai nuo naudojimosi ypatumų ir pasirinktų nustatymų, kartą įkrautos baterijos pakaks iki 10 valandų.

„Logitech Mini Boombox“ Europoje turėtų pasirodyti gruodį. Jos rekomenduojama pardavimo kaina yra 79,99 euro (apie 280 litų), sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų