• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Edinburgo „Hearts“ savininkas Vladimiras Romanovas dar sykį nepagailėjo griežtos kritikos situacijai Škotijos futbole bei suabejojo motyvais toliau čia investuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Verslininko iš Lietuvos valdomoje ekipoje kelias savaites vėluoja algos. Be to, vyriausiajam treneriui Paulo Sergio dėl netinkamo elgesio ir teisėjų kritikos gresia diskvalifikacija net 40-čiai rungtynių.

REKLAMA

Dėl raudonų kortelių suspenduoti ir gynėjas Danny Graingeris bei saugas Ianas Blackas. Klubo atstovams uždrausta bendrauti su žiniasklaida, todėl vieninteliu informacijos šaltiniu liko „Hearts“ internetinė svetainė.

Pateikiame joje išplatintą Romanovo pareiškimą: „Žiniasklaida dabartinę situaciją komandoje apibūdina kaip muilo operą. Realybėje muilo opera, o tiksliau šou verslas, vyksta Škotijos futbole, kuriam diriguoja Glazgo klubai, nacionalinė asociacija, lyga, žiniasklaida, teisėjai ir sutinkančios dalyvauti komandos.

REKLAMA
REKLAMA

Dar vienas to pavyzdys – rungtynės su „Kilmarnock“. Bausmė treneriui Sergio už teisėtus komentarus įrodo, kaip žiniasklaida valdo, o teisingiau griauna, šalies futbolą. <...> Toks buvo šou, kurį stebėję sirgaliai liko nusivylę. Jie sumokėjo pinigus, kad galėtų stebėti futbolą, bet, kaip jau tapo įprasta, nieko panašaus nepamatė.

Mes taip pat išleidome daug pinigų, bet per šešerius metus futbolo neišvydome. Stebime, kaip futbolas degraduoja savo gimtinėje. Praktiškai neliko aukšto lygio škotų futbolininkų, šalies klubai nerungtyniauja Europos taurių turnyruose, rinktinė nepatenka į finalinius čempionatų etapus. Reitinge Škotija žengia kartu su Armėnija, Panama ir Burkina Fasu.“

Romanovas suabejojo, ar verta investuoti pinigus į „Hearts“, kuriam kartu su Edinburgo valdžia norėtų pastatyti naują stadioną: „Įvairūs verslininkai bei didelės kompanijos atsuko tokiam futbolui nugarą ir paliko šį nacionalinį paveldą kautis dėl išlikimo patį. Žiniasklaida, federacija ir mokesčių rinkėjai žudo visus, kurie mėgina keisti situaciją bei rengia planus statyti stadionus. Ir niekam tai neįdomu. Todėl manau, kad nėra reikalo leisti milijonus bei stebėti tokį šou.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų